BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaKripto ParalarBitcoin fiyatı 6 haftanın zirvesinde----

Bitcoin fiyatı 6 haftanın zirvesinde

Bitcoin fiyatı 6 haftanın zirvesinde
29 Temmuz 2022 - 13:40 www.finansgundem.com

Bitcoin, son makro gelişmelerin riskli varlıkları olumlu etkilemesi ile birlikte 29 Temmuz'da son altı haftanın en yüksek fiyatı seviyesine çıktı


Bitcoin (BTC), son makro gelişmelerin riskli varlıkları olumlu etkilemesi ile birlikte son altı haftanın en yüksek fiyatı seviyesine ulaştı.

BTC/USD paritesi, 13 Haziran ile başlayan haftadan beriki en iyi performansını göstererek 24.445 dolara ulaştı.

23.000 dolar civarında bir süre konsolide olan boğalar, Fed'in son faiz artışı kararı ve ABD'nin resesyonda olduğunu doğrulayan GSYİH verilerinin ardından bir yükseliş dalgası daha yakaladı.

Riskli varlıklar en iyi performansı gösterirken, Bitcoin ve altcoin'ler yatırımcı ve analistlere duruma olumlu bakmak için sebep verdi.

“Durum ilginçleşiyor,” diye belirten zincir üstü analiz kaynağı Material Indicators, Bitcoin'in daha yüksek tepe seviyeler (HH) belirlemesini izlediklerini açıkladı.

“Trend göstergeleri günlük grafikte uzun pozisyon sinyali veriyor, dahası 21 günlük ve 50 günlük hareketli ortalamalar da geçiliyor. Bitcoin daha yüksek tepe fiyat belirler bir sonraki HH'ye kadar çok az dirençle karşılaşır ve sonrasında da makro kanal bu aralığa girerse, o zaman EVET, bu hala bir ayı piyasası rallisi demektir."

Material Indicators, 24.300 doların üzerinde günlük kapanış gerçekleştirilmesi halinde izlenmesi gereken kilit seviyenin 25.000 dolar olduğunu ekledi.

Analiz kaynağı “Bu rallide 25.000 dolar geçilirse, çok kısa sürede 28.000 dolara odaklanabiliriz," diye belirtti.

BTC/USD, geçtiğimiz haftanın aynı saatlerine kıyasla yüzde 4 yukarıdan işlem görüyor. Temmuz ayının kapanmasına iki gün kala parite, Coinglass verilerine göre ayı yüzde 20 değer artışı ile kapatma yolunda ilerliyor.

ETH 1.700 doların üzerinde destek bulmaya çalışıyor

Altcoin'ler de Bitcoin'e benzer pembe bir tablo çiziyor. 6 Haziran ile başlayan haftanın performansına taş çıkartan Ether (ETH), 1.700 doları geçti.

Popüler yatırımcı ve analist Rekt Capital, “Çoğu altcoin gibi ETH de eski direnç seviyelerini başarıyla test ederek desteğe dönüştürdü ve güçlü bir toparlanma gösterdi, " yorumunda bulundu.

Analistlere göre rallinin devam etmesi için ETH/USD paritesinin 1.730 dolar civarında başlayan destek seviyesini yeniden geçmesi gerekiyor.

Güney Kore’de 3,1 milyar dolarlık kripto soruşturması

 

Kripto paralar gerçek dünyaya taşınıyor

 

Fed'in faiz kararı öncesi kripto paralar yeniden düşüşte

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)