BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaÖdeme SistemleriBitcoin 55 bin dolar sınırında----

Bitcoin 55 bin dolar sınırında

Bitcoin 55 bin dolar sınırında
27 Nisan 2021 - 12:31 www.finansgundem.com

Ünlü yatırımcı, geçtiğimiz hafta sonu yaşanan düşüşten sonra toparlama gösteren Bitcoin'in hala bu yıl içinde 100 bin doları görme yolunda olduğunu düşünüyor.

Sektörün ünlü yatırımcılarından biri, geçtiğimiz hafta sonu 46 bin dolara kadar geriledikten sonra toparlama gösteren Bitcoin'in (BTC) hala bu yıl içinde 100 bin doları görme yolunda olduğunu ve son düşüşün fiyat hareketini değiştirmediğini ileri sürdü.

Tapiero nadir alım sinyaline dikkat çekti

Fon yöneticisi Dan Tapiero, 27 Nisan tarihli gönderisinde müşterilerin Bitcoin'in son fiyat düşüşünden dolayı son derece endişeli olduğunu fakat panik yapmaya gerek olmadığını söyledi.

BTC'nin 3.600 dolara çakıldığı Mart 2020'den beri görülmeyen teknik bir alım sinyalinin görüldüğünü belirten Tapiero, endişeli yatırımcılara umut verdi.

Tapiero, “Bitcoin, çok nadir görülen TD Sequential alım sinyali verdi. Bu sinyal, en son piyasaların çöktüğü Mart 2020'de görülmüştü. Bu yıl 100 bin doları göreceğiz" diye açıkladı.

Diğer yandan Tesla CEO'su Elon Musk, komedyen Dave Portnoy ile gerçekleştirdiği bir tartışma sırasında şahsi Bitcoin birikiminden hiç satış yapmadığını açıkladı.

Musk, Bitcoin'in kısa vadeli fiyat hareketlerine büyük bir etki yapmasıyla biliniyor. BTC'nin hafta başından beri neredeyse yüzde 10 değer kazanması ve 55 bin dolara yaklaşmasıyla birlikte yatırımcılar, bulunun klasik bir "Elon mumu" hareketi olabileceğini düşünüyor.

Musk: Bitcoin'lerimi satmadım

Bitcoin dominansı yüzde 50'nin altına geriledi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)