BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaÖdeme SistemleriBitcoin 50 bin dolarda tutunmaya çalışıyor----

Bitcoin 50 bin dolarda tutunmaya çalışıyor

Bitcoin 50 bin dolarda tutunmaya çalışıyor
23 Şubat 2021 - 08:19 www.finansgundem.com

Pazar günü 58 bin dolar seviyesinin üzerine çıkan ve dün bu seviyelerden önemli satışlarla karşılaşan kripto para Bitcoin'de bu sabah fiyat 50 bin dolar civarında seyrediyor.

Haftasonu rekor seviyelerini test eden Bitcoin, dün 10 bin dolarlık bir bant içinde dalgalandı. Bitcoin fiyatı şu sıralarda 24 saat öncesine göre yüzde 9,87 kayıpla 49.995,60 dolar civarından işlem görüyor.

Ethererum fiyatı da Bitcoin'de yaşanan satışlardan etkilenerek 1546,53 dolar seviyesine kadar geri çekildi ve şu sıralarda 24 saat öncesine göre yüzde 14 kayıpla 1618,23 dolar seviyesinde.

Bitcoin fiyatının gerilemesinde ABD Hazine Bakanı Yellen’in kripto paraların terörün finansmanı, kara para aklama gibi yasa dışı faaliyetlerde kullanıldığı yönündeki endişelerini tekrarlaması ve Bitcoin'in oldukça spekülatif bir varlık olduğu söylemi de etkili oldu.

Bunun yanı sıra işlem platformu IG'nin tutabileceği kripto para limitlerine ulaştığını, artık müşterilerinden yeni kripto para alım emri kabul edemeyeceğini duyurması da satışlarda rol oynadı.

Yaşanan düşüşü değerlendiren Enigma Securities analistleri, bu aşağı hareketin beklenen bir düzeltme olduğunu, Bitcoin için orta vadeli görünümün değişmediğini öne sürdüler.

Dolar 7 liranın altına inecek mi?

 

Petrolün 70 dolara yükselmesi bekleniyor

 

Yellen, Bitcoin’i uygun görmedi

 

Bitcoin yatırımlarının en mantıksızı Bitcoin hissesi

 

Küçük yatırımcılara Bitcoin uyarısı!

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)