BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaKripto ParalarBitcoin 25 bin doları test etti----

Bitcoin 25 bin doları test etti

Bitcoin 25 bin doları test etti
20 Şubat 2023 - 12:30 www.finansgundem.com

Kripto para birimleri son ayların en iyi performansını sergiliyor. Bitcoin hafta sonu tekrar 25 bin dolarlık direnci test etti.


ABD hisse senedi endeksleri geçtiğimiz Cuma günü teknoloji hisselerinin önemli kayıplar yaşamasıyla karıştı.
Lider kripto para birimi bu kayıplardan etkilenmedi ve Bitcoin hafta sonu tekrar 25 bin dolarlık direnci test etti. Günün sıcak tokeni GNS, 7 günlük %33,3'lük bir getiri kaydetti ve yatırımcılar tokenin CEX listesinde önde olması nedeniyle daha geniş pazardan daha iyi performans gösterdi.

Bybit Global tarafından hazırlanan günlük bültende sektör gelişmelerine yer veriliyor. Bybit Global'in bülteni şöyle:

GNS, Polygon ve Arbitrum'da merkezi olmayan bir ticaret protokolü olan gTrade'in arkasındaki ekip olan Gains Network'ün yerel simgesi. Gains Network'ü diğer DEX'lerden ayıran şey, FX ve hisse senetleri dahil olmak üzere kripto olmayan kalıcı alım satımıdır. Son zamanlardaki üstün performans, tacirlerin GNS'nin CEX listelemesini yönetmesiyle ortaya çıkıyor ve bu, daha fazla yatırımcının GNS belirteçlerine sahip olmak için erişilebilir olması nedeniyle genellikle bir fiyat artışına yol açıyor. Yükselen fiyat daha çok spekülatif hareketlerle tetiklenirken, gTrade'in temeli gelişmeye devam etti. Özellikle ağdaki günlük ticaret hacmi, rakipleri kullanıcıları elde tutmakta zorlanırken hızla artıyor.

Hong Kong'un kripto üzerinde perakende ticareti yasallaştıracağına dair söylentiler öfke yarattı. Resmi bir doğrulama olmamasına rağmen, birden fazla kaynak, bireysel yatırımcıların 1 Haziran 2023'ten itibaren yeni bir düzenleme çerçevesi kapsamında kripto varlıklara yatırım yapabileceğini gösteriyor. Coinbase CEO'su Brian Armstrong, ABD'nin İngiltere, AB ve şimdi de Hong Kong’un kripto düzenlemesinde zemin kaybettiği yorumunda bulundu. Bununla birlikte, birçok eleştirmen, Hong Kong düzenleyicilerinin vatandaşlarının özgürce kripto ticareti yapmasına izin verme konusunda söylendiği kadar açık olup olmayacağını merak ediyor. Hong Kong'daki uyumluluk düzenlemesi muhtemelen batılı muadilleri kadar katı olacaktır.(Dünya)

Kripto çetelerinin deprem kurnazlığı

 

Kripto yatırımcılarına para kaybettiren 8 neden

 

Keanu Reeves: Kriptoyu tartışmak onu sadece daha güvenilir yapar

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)