BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaÖdeme SistemleriBitcoin 100 bin dolar mümkün mü?----

Bitcoin 100 bin dolar mümkün mü?

Bitcoin 100 bin dolar mümkün mü?
26 Şubat 2021 - 16:49 www.finansgundem.com

Bitcoin, bugün 50 bin dolarda tutunamayarak altına sarktı. Ama yatırımcılar ve uzmanlar piyasanın en büyüğü olan dijital paraya güvenlerini koruyor

Bitcoin (#BTC), haftanın son işlem gününde 50 bin dolara tutunamayarak değer kaybetti.
Blockchain teknolojileri sağlayıcısı Blockstream'in CSO'su Samson Mow, Bitcoin'in çok yakında rekor tazeleyeceğini ileri sürdü.

Bitcoin, sürekli olarak el değiştiriyor ve zayıf ellerden güçlü ellere geçiyor. Geri çekilmeler, yalnızca daha da yükselmemize olanak sağlıyor.

Bitcoin değerinin 5 günde 14 bin dolar değer kaybetmesi, kurumsal yatırımcıları endişelendirmek şöyle dursun aksine alım fırsatı olarak görüldü. Finansal hizmetler şirketi Square, Bitcoin'e 170 milyon dolar daha yatırım yaptı ve Bitcoin'e yatırılan şirket rezervi oranı yüzde 5'e çıktı. Önde gelen kurumsal Bitcoin yatırımcılarından, MicroStrategy de 1 milyar dolar değerinde BTC satın aldı. Şirketin toplam BTC rezervi, bu satın alma işleminin ardından 90 bini geçti.

Mow, "Mayısta 100 bin doları göreceğiz" yorumunda bulunan bir Twitter kullanıcısını ise "Bu son derece mümkün" diyerek yanıtladı.

Bitcoin boğa piyasasının süreceğini düşünen tek isim Mow değil. Blockstream CEO'su Adam Back de kurumsal yatırımcıların BTC satın almayı sürdürdüğüne dikkat çekmiş ve 50 bin doların altında Bitcoin satanları uyarmıştı.

Cointelegraph'ın 23 Şubat tarihli haberine göre Fundstrat Kurucu Ortağı Tom Lee, Mow'a benzer bir açıklamada bulundu. Lee, BTC fiyatının 100 bin doları hedeflediğini söyledi.

Ünlü analist PlanB tarafından geliştirilen stok-akış fiyat modeli, BTC fiyatının mayıs ayında kadar 85 bin dolara çıkacağına, yılsonuna kadar ise 100 bin dolar ile 288 bin dolar arasında bir noktada olacağına işaret ediyor.

Bitcoin rallisinden alınması gereken 3 önemli mesaj

Musk, soruşturulmayı bekliyor

TL’de Japon etkisi

Kenevir hisselerindeki yükseliş kırmızı alarm veriyor

Kusursuz fırtına ne zaman dinecek?

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)