BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBirleşmiş Milletler: Binlerce Ukraynalı geçiş yapıyor----

Birleşmiş Milletler: Binlerce Ukraynalı geçiş yapıyor

Birleşmiş Milletler: Binlerce Ukraynalı geçiş yapıyor
26 Şubat 2022 - 18:48 www.finansgundem.com

Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiseri Filippo Grandi, çatışmaların üçüncü gününde 150 binden fazla Ukraynalı mültecinin sınırını geçtiğini belirtti.

Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiseri Filippo Grandi, 150 binden fazla Ukraynalı mültecinin yarısının Polonya'ya ve diğer yarısının ise Macaristan, Moldova, Romanya ve diğer ülkelere geçiş yaptığını vurguladı. Moldova Devlet Başkanı Maia Sandu, Ukrayna sınırına yakın Palanca köyü civarında çadır kent oluşturduklarını ve çatışmaların ilk gününde yaklaşık 4 bin Ukraynalı mülteciyi kabul ettiklerini belirtti.

İngiltere İçişleri Bakanlığı bugün yaptığı açıklamada, Ukraynalı vatandaşlara seslenerek Ukrayna'ya komşu ülkelerde başvuru yapabileceklerini ifade etti. Ukrayna Devlet Sınır Muhafız Teşkilatı ve gümrük memurları, gece boyunca çocuklu kadınların sınırı geçmesi için yardımcı olduklarını açıkladı.  

 

Macaristan, Rusya'ya yönelik yaptırımları engelliyor mu?

 

Ukrayna'dan özel iletişim hattı

 

Ukrayna’dan tahliye edilen ilk kafile, Türkiye yolunda

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Şafak26 Şubat 2022 21:45

    Bunlardan insanlığa zarar gelmez asıl tehlike ortadogu arap din ticareti yaparak gittikleri ülkeleri karıştıran huzursuzluk içinde gittikleri yeri karıştıran terör estiren çöl bedevileridir