BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBir zamanların fenomeni Evet-Hayır'ın sunucusu Erkan Yolaç yoğun bakımda----

Bir zamanların fenomeni Evet-Hayır'ın sunucusu Erkan Yolaç yoğun bakımda

Bir zamanların fenomeni Evet-Hayır'ın sunucusu Erkan Yolaç yoğun bakımda
27 Ekim 2022 - 16:48 www.finansgundem.com

Bir zamanların meşhur yarışması Evet-Hayır'ın sunucusu Erkan Yolaç bir süredir bağırsak enfeksiyonu tedavisi görüyordu, son 10 gündür ise yoğun bakımda olduğu öğrenildi.

Eski zamanların fenomen yarışmalarından 'Evet-Hayır'ın sunucusu Erkan Yolaç, temmuz ayında geçirdiği bağırsak enfeksiyonu, zehirlenme nedeniyle hastanede tedavi altına alındı. Hastane sürecinde koronavirüse de yakalanan ünlü sunucuda, daha önce geçirdiği zatürre yeniden görüldü. Koronavirüsün ardından altta yatan birçok hastalığı da ortaya çıkan 87 yaşındaki ünlü ismin eşi Asuman Tuğberk Yolaç, eşinin sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu

Yolaç, "Erkan'da MSA-P (Multi Sistem Atrofi) ortaya çıktı. Ciğerlerde mantar üremesi oldu. Yutkunma zorluğu olduğu için de beslenme yapılamıyor. Son 10 gündür yoğun bakımdayız. Bilinci açılıyor, kapanıyor. Öyle bir giriyor, çıkıyor ki. Sabah konuşuyorum çok iyi, öğleden sonra bozuluyor. Duaları bekliyoruz. Erkan Bey gelecek yine gülen yüzüyle. Evet-Hayır yapar belki…" diye konuştu.  

Asuman Yolaç, eşinin Amerika'da tedavi gördüğüne dair haberlerin de 5 yıl öncesine ait olduğunu belirtti.

YUTKUNMA ZORLUĞU VAR, BURUNDAN BESLENİYOR

Asuman Tuğberk Yolaç, "2022'nin Mart ayından itibaren hastane ve ev süreci geçiriyoruz. En son hikayemiz 4 Temmuz'da oldu, yiyecek zehirlenmesi diyebiliriz. Yaşı nedeniyle hastanede tedavi edelim dediler. 9 Temmuz'da bir baktık Erkan Kovid katında diye bana haber geldi. 25 Temmuz'a kadar ancak toparladılar. Koronavirüsten sonra zatürreyi tekrarladı. Altta yatan başka rahatsızlıklar çıktı. Anlaşılamayan bir yataktan kalktığı zaman hastanede tansiyonun düştüğü görüldü. Onun tedavisine başlandı. MSA-P (Multi Sistem Atrofi) Erkan'da ortaya çıktı. Arkasından yine zatürre olup yoğun bakıma indik. Ciğerlerde mantar üremesi oldu. Yutkunma zorluğu olduğu için de beslenme yapılamıyor. İlaçlar nedeniyle de tedavi için hep uyku halinde. Yemek vermiyorlar, burundan besleniyor ve bağışıklık sistemi çok düşük" dedi.  

''İNŞALLAH ATLATACAĞIZ''

Hastalık sürecini atlatacaklarına inandığını söyleyen Yolaç, "İnşallah atlatacağız, bütün iyi dileklerimizi yolluyoruz. Onunla konuşabildiğimiz zamanda hep 'ne zaman çıkacağım' diye soruyor. 'Nedir bu çektiğim, bir oraya, bir buraya atıyorlar' diyor. Uzun zamandır yattığı için vücutta yara olmasın diye dikkat ediyorlar ve 2 saatte bir pozisyon değiştiriyorlar. O da beni buradan çıkar diye söylenip duruyor. Çıkacağız Erkancığım, yürüyerek geldik, yürüyerek çıkacağız diyorum" dedi.  

BİLİNCİ AÇILIP KAPANIYOR

Mart ayındaki tedaviden sonra temmuz ayında normal bir şekilde evden çıktıklarını belirten Yolaç, "Gülerek gittik, 'beni hastaneye niye götürüyorsun' dedi. Erkan gel gidelim hastaneye dedim, tamam dedi. Son 10 gündür yoğun bakımdayız. Bilinci açılıyor, kapanıyor. Öyle bir giriyor, çıkıyor ki. Sabah konuşuyorum çok iyi, öğleden sonra bozuluyor. Çok acıktım, yemek istiyorum, su istiyorum diyor. Öksürük de ciğerlerde çok kötü. Son 10 günde çıkmasının sebebi de bu" diye konuştu.  

''GÜNLER HASTANE VE EV ARASINDA GEÇİYOR''

3 aydır Erkan Yolaç'ın yokluğunda kendisinin de günlerinin hastane ve ev arasında geçtiğini belirten Yolaç, "O da pek çalışmayı, ev işleriyle ilgilenmeyi sevmez. O okusun, programlara baksın, haberlere ve futbola merakı var. Günler zor geçiyor tabi ki ama ben biraz dirayetli bir tipim. Devamlı dualarımızı ediyoruz. Moral bozmuyoruz. Şimdi odaya da çıkacak, fizik tedavi olacak, eve geçeceğiz diye düşünürken Erkan Bey şaka yapıyor" dedi.  

''DUALARI BEKLİYORUZ''

Yolaç'ın Amerika'da tedavi gördüğüne dair çıkan haberlerin doğru olmadığını dile getiren Asuman Yolaç, "Bundan 5 sene önce uçakta bir virüs kapmıştı ve Amerika'da 10 gün yoğun bakımda yattık. Entübe ettiler. O haber oldu. Dün bir baktım Erkan Yolaç Amerika'da yoğun bakımda diye haberler var. Bu 5 sene öncenin haberi. Düzgün bir haber verelim, rahatsızlığı tam tespitlensin istedik. Doğru haber vermek lazım. Biz de bunu beklerken bunla karşılaştık. Duaları bekliyoruz. Erkan Bey gelecek yine gülen yüzüyle. Evet-Hayır yapar belki…" ifadelerini kullandı. 

Sunucu Bülend Özveren son yolculuğunda

 

Afganistan'da kadın sunuculara yüzlerini kapama zorunluluğu

 

Netflix doğa belgeselinin sunucusu Barrack Obama oldu!

 

Rus sunucudan nükleer tehdit: Bizi yok etmeye çalışırsanız...

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)