BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana Sayfaİlginç Bankacı HikayeleriBİR ZAMANLAR İMAMDI...----

BİR ZAMANLAR İMAMDI...

BİR ZAMANLAR İMAMDI...
11 Aralık 2008 - 17:05 www.finansgundem.com

Halk Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın....Kelimenin tam anlamıyla Anadolu'nun bağrından çıkan ve Türkiye'nin en büyük bankalarının birinde genel müdürlük yapan büyük bir başarı hikayesine sahip. Üniversite okumadan önce Aydın, Anadolu'da ne iş yapıyordu dersiniz?

Halk Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın....Kelimenin tam anlamıyla Anadolu'nun bağrından çıkan ve Türkiye'nin en büyük bankalarının birinde genel müdürlük yapan büyük bir başarı hikayesi var. Üniversite okumadan önce Aydın, Anadolu'da ne iş yapıyordu dersiniz?... Bunu anlatmadan önce Aydın'ın nereli olduğunu yazalım. Artvin'in Borçka ilçesi'nin Camili Köyü'nden çıkıp üniversite okuyan ve Halkbankası'nda genel müdürlüğe kadar yükselen bu başarı hikayesini herkesin taktir etmesi gerekir. Ancak bu süreçte küçük bir ayrıntıyı sizlerle paylaşmakta fayda var. Aydın'ın üniversite sınavını kazanmadan önce bir dönem imamlık yaptığını söylesem şaşırır mısınız? Hem de kadrolu olarak. İmam Hatip Lisesi mezunu olan Aydın, liseyi bitirdikten sonra Artvin'in Borçka ilçesine bağlı Deamirciler Köyü'ndeki tarihi camide imamlık yapmış. Üniversiteyi kazanınca da Aydın'ın kaderi değişmiş.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)