BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBir ülkede daha 'Delta varyantı' görüldü----

Bir ülkede daha 'Delta varyantı' görüldü

Bir ülkede daha 'Delta varyantı' görüldü
23 Haziran 2021 - 16:23 www.finansgundem.com

Batı Afrika ülkesi Gana'da yeni tip korona virüsün ilk olarak Hindistan'da görülen "Delta" varyantının tespit edildiği bildirildi.

Ulusal basında çıkan haberlerde, ülkede ilk kez Kovid-19'un iki kez mutasyona uğramış türü olan ve Hindistan varyantı olarak da bilinen "Delta" varyantına 6 kişide rastlandığı belirtildi.

Gana Sağlık Hizmetleri Genel Direktörü Dr. Patrick Kuma-Aboagye, yaptığı yazılı açıklamada, virüsün yeni varyantına yurt dışından gelen yolcularda rastlandığını kaydederek, "Toplumdaki vakalardan alınan örneklerde her hangi bir 'Delta' varyantı tespit edilmedi." ifadesini kullandı.

Kovid-19'a karşı geliştirilen Sputnik-V ve AstraZeneca aşılarının "Delta" varyantına karşı etkili olmadığı yönündeki haberlerin doğru olmadığını söyleyen Kuma-Aboagye, halka salgına karşı aşı olmaları çağrısında buldu.

Yaklaşık 31 milyon nüfusa sahip Gana'da salgının başından bu yana 95 bin 236 kişide virüse rastlandı, bunlardan 93 bin 141'i sağlığına kavuşurken, virüs nedeniyle 794 kişi yaşamını yitirdi.

Dünya genelinde Kovid-19 vaka sayısı 180 milyonu geçti

 

Bakan Koca açıkladı: Delta varyantı Türkiye’de kaç kişide görüldü?

 

​​​​​​​

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)