BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBir ülke daha Rusya'ya Kovid-19 aşısı için talepte bulundu----

Bir ülke daha Rusya'ya Kovid-19 aşısı için talepte bulundu

Bir ülke daha Rusya'ya Kovid-19 aşısı için talepte bulundu
21 Ağustos 2020 - 19:00 www.finansgundem.com

Peru Devlet Başkanı Martin Vizcarra, ülkesinin Rusya’ya Kovid-19 aşısının etkinliğiyle ilgili bilgi talep ettiğini belirtti

Peru Devlet Başkanı Martin Vizcarra, ülkesinin Rusya’dan yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı geliştirilen Sputnik V aşısının etkinliğiyle ilgili bilgi talep ettiğini söyledi. 

Vizcarra, “Rusya Devlet Başkanının açıkladığı aşıyı da biliyoruz, Dışişleri Bakanlığı aracılığıyla bir talep gönderdik, çünkü hiçbir olasılığı gözardı etmiyoruz. Rus Büyükelçiliğinden aldığımız prosedürleri açıklayan bir belge var” dedi. 

Viscarra, Twitter’den yayınlanan basın açıklamasında “Bir sonraki sefer iletişim kurduğumuzda, Rusya Hükümeti ve RDIF ile etkileşimimizin hangi aşamada olduğunu sizinle paylaşacağız” ifadelerini kullandı. 

Daha önce, Peru'nun kuzeyindeki Libertad bölgesinde bulunan Pacasmayo kentinin Başkanı Cesar Milla, Peru'daki Rusya Büyükelçiliğine Rus Sputnik V aşısına erişim izni için resmi bir talep gönderdiğini belirtmişti. Moche kenti başkanı ve Arequipa bölgesi valisi tarafından da Rus büyükelçiliğine benzer talepler iletilmişti. 

Rusya Sağlık Bakanlığı, N.F. Gamaleya Epidemiyoloji ve Mikrobiyoloji Enstitüsü ile Rusya Doğrudan Yatırım Fonu’nun (RDIF) geliştirdiği ve dünyada tescil edilen ilk koronavirüs aşısı olan Sputnik V'nin üretimine başlandığını duyurmuştu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)