BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBir partiden daha belediyelere 'su fiyatında indirim' tebligatı----

Bir partiden daha belediyelere 'su fiyatında indirim' tebligatı

Bir partiden daha belediyelere 'su fiyatında indirim' tebligatı
17 Şubat 2022 - 19:27 www.finansgundem.com

BBP Genel Başkan Yardımcısı Bülent İspir, BBP'li belediyelere su fiyatında yüzde 7 indirim yapılması konusunda tebligat gönderdiklerini söyledi

BBP Genel Başkan Yardımcısı Bülent İspir, "Enflasyonla mücadele kapsamında yapılacak olan her çalışmanın içinde ve destekçisi olmaya devam edeceğiz" dedi.

BBP'li İspir, yaptığı yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın enflasyonla mücadele kapsamında yapılan çalışmalarının devam ettiğini ve bu doğrultuda AK Parti'li belediyelerin su fiyatlarında yüzde 7 oranında indirime gideceğini açıkladığını anımsattı.

"TEBİGATLARI GÖNDERDİK"

İspir, "BBP Yerel Yönetimler Başkanlığı olarak biz de Genel Başkanımız Mustafa Destici'nin onaylarını alarak, su fiyatlarının yüzde 7 oranında düşürülmesini sağlamak için BBP'li belediyelerimizle görüştük ve belediye başkanlarımıza konuyla ilgili tebligatları gönderdik. Cumhur İttifakı'nın bir bileşeni olarak enflasyonla mücadele kapsamında yapılacak olan her çalışmanın içinde ve destekçisi olmaya devam edeceğiz" dedi.

İmamoğlu'ndan 'suda indirim' çıkışı!

 

Erdoğan ve Bahçeli'den belediyelere su indirimi talimatı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fafa17 Şubat 2022 21:16

    Laf olsun.Gösteriş.Elektrik ve doğalgazı unutturmak.

  • Yiğitlik o zaman 17 Şubat 2022 20:35

    Bu yıl kar yağmur bol, barajlar doldu ya yiğitlik yapan çok olur. Geçen yıl barajlar boş iken neredeydiniz. Barajlardan elektik te üretiliyor. Esas elektriği baba indirin de o zaman görelim yiğitleri..