BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisBir ilk! Hepsi bir arada, aynı randevuda----

Bir ilk! Hepsi bir arada, aynı randevuda

Bir ilk! Hepsi bir arada, aynı randevuda
22 Nisan 2013 - 15:13 www.finansgundem.com

Bakan Taner Yıldız’ın katılacağı MÜSİAD oturumunda Turgay Ciner, Ahmet Çalık, Nihat Özdemir ve Adnan Polat gibi isimler de yer alacak

Sektörel Fuarcılık tarafından, 24-26 Nisan 2013 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirecek Türkiye’nin en büyük enerji ve çevre konferansı ICCI 2013 – 19. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı’nın ilk gününde MÜSİAD tarafından düzenlenecek “Yatırımcı Gözüyle Enerji Sektörü” konulu panelde, enerji sektörünün zirvesindeki isimler bir araya gelecek.
Baş konuşmacı olarak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın şereflendireceği paneli, MÜSİAD 4. Dönem Başkanı Ömer Cihad Vardan yönetecek. Ayrıca panele Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık, Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Park Enerji ve Ciner Grubu Başkanı Turgay Ciner, HESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Amir Arman, Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat ile EPDK ve ETKB temsilcileri konuşmacı olarak katılacak.
Türkiye’nin bulunduğu coğrafyadaki en büyük ve en kapsamlı enerji fuarı ve konferansı olan ICCI 2013’te ulusal ve uluslararası en güçlü, en önemli enerji şirketleri yer alacak. Dünya enerjisi şirketlerinin kalbinin 3 gün boyunca İstanbul’da atmasını sağlayacak fuara 15 bin üzerinde ziyaretçinin katılması bekleniyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)