BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBir havalimanımız daha oldu----

Bir havalimanımız daha oldu

Bir havalimanımız daha oldu
11 Ekim 2013 - 07:16 www.finansgundem.com

Şırnak'ın Cizre ilçesine kurulan havaalanı devreye alındı

Şırnak'ın Cizre ilçesindeki Şerafettin Elçi Havalimanı'na Ankara'dan uçak seferleri başladı. Anadolu Jet'in başlattığı seferlerde ilk uçuşun yolcuları AK Parti Şırnak Milletvekili Emin Dindar ve BDP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan oldu.
Şerafettin Elçi Havalimanı'nda Anadolu Jet'in Şırnak-Ankara seferinin başlaması dolayısıyla bir tören düzenlendi. Tören, Ankara'dan kalkan ve Şerafettin Elçi Havalimanı'na inen uçağın alana gelişi ile başladı. Anadolu Jet'in ilk seferiyle uçağıyla gelen AK Parti Şırnak Milletvekili Emin Dindar, BDP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan ve diğer yolcuları, Vali Hasan İpek ve kurum müdürleri karşıladı. Çiçeklerle karşılanan vekiller seferlerin başlaması anısına uçak önünde kurdele kesti. Törende konuşan Vali İpek, Anadolu Jet'in Ankara seferinin başlamasının Şırnak halkı için 'hayırlı uğurlu' olmasını diledi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)