BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBir gönül için bin özür dilerim----

Bir gönül için bin özür dilerim

Bir gönül için bin özür dilerim
09 Haziran 2013 - 07:19 www.finansgundem.com

İstanbul Valisi Mutlu, saat 5.50'de Gezi Parkı'ndaki eylemcileri Twitter üzerinden selamladı. Saat 11.52'de özür yolladı

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, sabah 05.57'de Gezi Parkı'ndaki eylemcileri Twitter mesajıyla selamladı. Mutlu, şunları yazdı:
İki saat uyudum ve uyuyamadım. Sıcak yatakları yerine Gezi Parkı'nda yatan bu ülkenin gençlerine selam vermek için ayaktayım.
Kendilerini sadece özgür birey, partiler üstünde yurttaş, hiç kimsenin peşinde olmayan, kendi düşüncelerinin savunucusu görenleri selamlıyorum.
Günlerdir Gezi Parkı'nda duran bizim ülkemizin insanları ve gençlerine gecikmiş selamlarlarımızı iletiyorum. Sabahınız huzurlu olsun, merhaba.
Her türlü olumlu olumsuz değerlendirme dışında, bizim insanımızla, gencimizle konuşmanın ötesinde hiçbir şeyin önemli olmadığına inanıyorum.
Anlaşsak da anlaşmasak da bizim birbirimizle dertleşmek, birbirimizin gözüne insanca ve adaletle bakmamız şarttır, her fert değerli ve özeldir.
Her türlü eleştiriye açık bir sohbeti Gezi Parkı'nın kendini sadece özgür birey, yurttaş olarak tanımlayan gençleriyle yapmak istiyorum.
"MÜDAHALE YOK"
Mutlu, dün gece attığı Tweet'le de, müdahale olacağı söylentilerini yalanladı. Mutlu, "Hala anlayamayıp soranlar var. "Müdahaleye hazırlık var mı,yok mu açık yaz" diyorlar. Yok diyorum yok, anlaşıldı mı acaba" dedi.
"BİR GÖNÜL İÇİN BİN ÖZÜR DİLERİM"
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu saat 11:52'de twitter mesajında "Yaşanan olaylar içinde zaman zaman görülen ferdi hata ve aşırılıklar özür dilemeyi gerektirir. Bir gönül için bin özür dilerim. Saygılarımla." yazdı.

 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)