BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBir deprem için iki ayrı merkez üssü!----

Bir deprem için iki ayrı merkez üssü!

Bir deprem için iki ayrı merkez üssü!
04 Şubat 2015 - 05:50 www.finansgundem.com

04.48'de Güneydoğu'da 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin merkez üssünü Kandilli Siirt Pervari, AFAD ise Van Bahçesaray olarak bildirdi

Güneydoğu'da sabaha karşı meydana gelen 4.1 büyüklüğündeki depremin merkez üssü, Türkiye'nin iki deprem araştırma merkezi tarafından farklı gösterildi. 

AFAD Deprem Dairesi Başkanlığı, resmi internet sitesinde saat 04.48'de meydana gelen 4.1 büyüklüğündeki depremin merkez üssü Van'ın Bahçesaray ilçesine bağlı Akyayla köyü olarak duyuruldu. AFAD'a göre deprem 8.29 kilometre derinlikte meydana geldi.

KANDİLLİ'YE GÖRE SİİRT PERVARİ

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün resmi internet sitesi ise 04.48'de meydana gelen 4.1 büyüklüğündeki aynı depremin merkez üssünü Siirt'in pervari ilçesi Gümüşören köyü olarak duyurdu. Kandilli'ye göre deprem 5.6 kilometre derinlikte meydana geldi. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)