BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaKripto ParalarBir banka daha Bitcoin işlemlerine hazırlanıyor----

Bir banka daha Bitcoin işlemlerine hazırlanıyor

Bir banka daha Bitcoin işlemlerine hazırlanıyor
25 Ağustos 2021 - 08:11 www.finansgundem.com

ABD’nin önemli yatırım bankalarından Morgan Stanley ve JP Morgan’dan sonra Citigroup, Bitcoin vadeli işlemlerini değerlendiriyor

ABD ekonomi yönetimi Bitcoin başta olmak üzere kripto paralar karşı net bir tavır sergilerken bankalar bu konuda yeni hizmet birimleri kurmaya devam ediyor. JP Morgan’dan sonra ABD’nin en büyük finans kurumlarından Citigroup'un, Bitcoin vadeli işlemlerinde ticaret yapan en büyük müşterilerine hizmet vermek konusunda değerlendirmeler yapıyor.

Bloomberg'in haberine göre, bankacılık devi CME Bitcoin vadeli işlemlerine başlamak için düzenleyicilerin onayını bekliyor.

Citigroup, e-postayla gönderilen bir açıklamada, "Müşterilerimiz bu alana giderek daha fazla ilgi duyuyor ve bu gelişmeleri izliyoruz. Düzenleyici çerçeveler, denetim beklentileri ve diğer faktörlerle ilgili birçok soru göz önüne alındığında, yaklaşımımız konusunda çok düşünceliyiz. Şu anda, güçlü düzenleyici çerçeveler altında faaliyet gösteren bazı kurumsal müşterilerimiz için vadeli işlemler gibi ürünler düşünüyoruz" denildi.

Bu arada, ABD merkezli çok uluslu banka JP Morgan Chase Co., belirli müşterilerine sunmak üzere, yaz aylarının başlarında aktif olarak yönetilecek bir Bitcoin fonu kuracağını duyurdu. Ayrıca yine ABD'nin önde gelen bankalarından olan Morgan Stanley, yılın ilk aylarında zengin müşterilerine Bitcoin fonları dağıtmaya başladı.

MicroStrategy, 177 milyon dolarlık daha Bitcoin aldı

Bitcoin yeniden yükselirken yatırımcılar ne yapmalı?

 

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)