BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBinlerce kişinin telefonuna aynı anda aynı mesaj gelecek!----

Binlerce kişinin telefonuna aynı anda aynı mesaj gelecek!

Binlerce kişinin telefonuna aynı anda aynı mesaj gelecek!
22 Haziran 2021 - 15:13 www.finansgundem.com

İngiltere'de bugün, yeni afet sistemi testi uygulanacak. Bu alarm sistemi, yakınlarda büyük bir kriz, yangın, doğal afet veya terör olayı meydana geldiğinde telefonda görünecek.

İngiltere'de hükümet yeni afet sistemini test ederken bugün binlerce insan acil durum testi uyarısı alacak. Başka pek çok ülkede kullanılan uyarı, yakınlarda büyük bir kriz, yangın, doğal afet veya terör olayı meydana geldiğinde telefonda görünecek.

Tam sistem yaz aylarında piyasaya sürülecek ve önümüzdeki birkaç hafta içinde bir dizi test uyarısı denenecek. Ülke genelindeki Android kullanıcılarına bugünün ilk uyarı gönderilecek.

Deneme mesajında, "Bu, Acil Durum Uyarıları hizmetinin bir mobil ağ operatörü testidir. Herhangi bir işlem yapmanız gerekmez. Daha fazlasını öğrenmek için gov.uk/alerts adresini arayın." ifadeleri yer alacak.

Mirror gazetesinin aktardığına göre, cep telefonları mesaj geldiğinde siren benzeri yüksek sesler çıkarabilir. Cep telefonu şebekeleri tarafından gönderilecek uyarının, yerel saatle 13:00 ile 14:00 arasında gerçekleşeceği aktarıldı.

UNESCO’dan İtalya’ya ultimatom: Venedik kara listeye alınabilir

 

Elon Musk'ın yeni görevi ertelendi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)