BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBinlerce denizanası sahile vurdu----

Binlerce denizanası sahile vurdu

Binlerce denizanası sahile vurdu
05 Temmuz 2020 - 10:39 www.finansgundem.com

İngiltere'de Woolacombe Plajı'na gidenler uzun plaj hattında göz alabildiğine uzanan binlerce denizanasının sahilleri adeta işgal ettiğini gördü. İnsanlar sahile vuran denizanalarına dokununca canlarının acıdığını söyledi.

Devon’daki Woolacombe Plajı’na giden tatilciler kabus manzarasıyla karşılaştı. Tatilciler binlerce denizanasının ülkenin en popüler sahil destinasyonlarından birini adeta işgal ettiğini gördü.

İngiltere’nin çok okunan tabloid gazetelerinden Daily Star, binlerce denizanasının deniz turizmini olumsuz etkilediğini yazarken bazı görgü tanıkları, “Denizanalarına dokununca canımız acıyor. Batma hissi oluyor. Denizanaları göz alabildiğine kadar çok” dedi.

Yerel basına konuşan Richard Walden, “Evim yakınlarda olduğu için bunları ilk ben keşfettim. Binlerce denizanası karaya vurmuş vaziyette. Bunların ay denizanası olduğunu tahmin ediyorum” ifadesini kullandı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)