BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiBinlerce çalışanı işten çıkarmıştı! Musk, kuzenlerini işe aldı----

Binlerce çalışanı işten çıkarmıştı! Musk, kuzenlerini işe aldı

Binlerce çalışanı işten çıkarmıştı! Musk, kuzenlerini işe aldı
08 Aralık 2022 - 13:20 www.finansgundem.com

ABD basını, Twitter'ı satın alan Elon Musk'ın aile üyelerini Twitter'ın San Francisco'daki merkezinde işe aldığını yazdı.


Konuya aşina iki kişinin Insider'dan Kali Hays'e verdiği demeçte, Elon Musk aile üyelerini Twitter'ın San Francisco merkezinde çalışmak üzere işe aldığını belirtti.

Milyarderin kuzenleri James Musk ve Andrew Musk'ın artık tam zamanlı Twitter çalışanları olarak göründüğü ifade edildi. İsmini açıklamayan bir kaynak, Andrew Musk'ın yazılım mühendisliği projelerinde çalıştığını, James Musk'ın ise Elon Musk'a çeşitli görevlerde yardımcı olduğunu belirtti.

Insider'ın haberine göre dünyanın en zengin insanı, binlerce Twitter çalışanını işten çıkarırken, şirketleri Tesla ve The Boring Company'den personeli kuruma aldı.

Konuya ilişkin ise Elon Musk veya Twitter'dan bir açıklama henüz gelmedi.

Elon Musk, Ekim sonunda Twitter'ı devraldığından beri şirketin 7500 kişilik iş gücünün yaklaşık yüzde 70'i ya işten çıkarıldı, ya kovuldu ya da istifa etti.

Musk geçtiğimiz günlerde Twitter'ın ana merkezini çalışanlar için 'otele' dönüştürmesiyle gündem olmuş ve tepki çekmişti. İşte çıkarmalar sonrası mevcut çalışanları yoğun ve uzun saatler boyunca çalıştırdığı belirtilen Musk'ın kişilerin yatıya kalabilmesi için binaya yataklar getirttiği öne sürülmüştü.

Musk 'en zengin kişi' unvanını kısa süreliğine kaybetti

 

Elon Musk Twitter ofisine yatak kurdu, inceleme başlatıldı

 

Musk'ın beyin çipi şirketine federal soruşturma başlatıldı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)