BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBingöl'de 4.3 büyüklüğünde deprem----

Bingöl'de 4.3 büyüklüğünde deprem

Bingöl'de 4.3 büyüklüğünde deprem
28 Temmuz 2021 - 15:41 www.finansgundem.com

AFAD'ın verilerine göre Bingöl'ün Kiğı ilçesi merkezli 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Vali Ekinci, depremin ardından kentte herhangi bir olumsuzluk bulunmadığını açıkladı.

AFAD'ın sosyal medya hesabından duyurduğu 4,3 büyüklüğündeki deprem Bingöl'ün Kiğı ilçesinde meydana geldi. Saat 15.27'de gerçekleşen deprem yerin 12 kilometre derinliğinde oldu.

Depremin hemen ardından Türk Kızılay açıklama yaptı. Açıklama da, "Bingöl'ün Kiğı ilçesinde meydana gelen ve ilk belirlemelere göre 4,3 büyüklüğündeki deprem sonrası gelişmeler Elazığ Afet Müdahale Merkezi tarafından takip edilmektedir" denildi.

Bingöl Valisi Kadir Ekinci, Kiğı ilçesinde yaşanan 4,3 büyüklüğündeki depreme ilişkin, şu an için kendilerine ulaşan olumsuz bir durumun bulunmadığını söyledi. Vali Ekinci, saat 15.27'de Kiğı ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem kaydedildiğini hatırlatarak, vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulundu.

"Şu an itibarıyla bizlere ulaşan bir olumsuzluk bulunmamaktadır. Allah ülkemizi ve milletimizi korusun" diyen Ekinci, ekiplerin gerekli kontrolleri ve tespitleri sürdürdüğünü söyledi.

Antalya'da orman yangını yerleşim yerlerine doğru ilerliyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)