BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana Sayfaİlginç Bankacı HikayeleriBinbaşgil nasıl bankacı oldu?----

Binbaşgil nasıl bankacı oldu?

Binbaşgil nasıl bankacı oldu?
08 Haziran 2009 - 23:37 www.finansgundem.com

Akbank Genel Müdür Yardımcısı Hakan Binbaşgil'in nasıl bankacı olduğunu biliyor musunuz? Binbaşgil Londar'da görev yaparken, Türkiye'de bir bankada genel müdürlük yapan önemli bir isim Binbaşgil'i keşfedip Türkiye'ye davet ediyor. Peki kim bu isim?

Bu isim Pamukbank'ın eski genel müdürü Bülent Şenver. Binbaşgil, Londra'da Anderson Consulting'de Yönetim Danışmanlığı olarak görev yaparken Pamukbank genel müdürü Bülent Şenver ile tanışıyor. Şenver, Bİnbaşgil'deki gelceği görüpü iş tekliğinde bulunuyor. Bu teklifi değerlendiren Binbaşgil kısa bir süre sonra Türkiye'ye dönüyor. Ve Pamukbank'ta genel müdür yardımcısı olarak göreve başlıyor. Malum Binbaşgil Boğaziçi Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümü mezunu. LSU, Baton Rouge'de İşletme ve Fİnans yüksek lisansı yaptı. İş yaşamına Anderson Consulting'de Yönetim Danışmanlığı yaparak başladı. İşte bu süreçte ŞEnver ile tanıştı. Daha sonra Şenver tarafından Pamukbank'a transfer edildi. Bankada uzun yıllar bireysel bankacılıktan sorumlu genel müdür yardımcılığı yaptı.2002 Kasım ayında Akbank'a Değişim Yönetimi'nden Sorumlu GMY olarak katıldı. Bir yıl sonra bireysel bankacılıktan sorumlu genel müdür yardımcısı oldu.Halen perakende bankacılıktan sorumlu genel müdür yardımcısı ve vekili olarak görev yapıyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)