BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaKripto ParalarBinance'den kripto madenciliği için 500 milyon dolarlık fon----

Binance'den kripto madenciliği için 500 milyon dolarlık fon

Binance'den kripto madenciliği için 500 milyon dolarlık fon
14 Ekim 2022 - 11:53 www.finansgundem.com

Dünyanın işlem hacmi açısından en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance, kripto madenciliğini desteklemek için 500 milyon dolarlık yeni bir fon oluşturdu.

Popüler kripto para borsası Binance, kripto madenciliğini desteklemek için 500 milyon dolarlık yeni bir fon oluşturdu. Proje kapsamında; Binance Pool’un, Bitcoin madencileri ve madencilik altyapısı sağlayıcılarına fon içerisinden kredi dağıtacağı ifade edildi. Konuya ilişkin açıklamada Binance Pool’un, sağlıklı bir dijital varlık ekosisteminin korunmasına yardımcı olma sorumluluğuyla bu tip bir hamle yaptığı vurgulandı.  

Aktarılan detaylara göre; proje, Binance Pool için türünün ilk örneği olacak. Cointelegraph'tan Doğa Yurduneri'nin haberine göre,  proje ile Binance, hem kamu hem de özel Bitcoin madencilerine borç karşılığı finansman sağlamaya odaklanacak. Bununla birlikte, dünya genelindeki kripto varlık altyapısı şirketleri de proje ile desteklenecek. Proje kapsamında Binance Pool, 18 ila 24 ay vadeyle toplam 500 milyon dolar değerinde kredi verecek. Kredinin faiz oranları, yüzde 5 ile yüzde 10 arasında değişiklik gösterecek.  

Madencilerin daha yüksek kar elde edebilmesini sağlıyor

Öte yandan; Binance Smart Pool, kullanıcıların aynı algoritmayı kullanarak farklı dijital varlıkların madenciliğini yapabilmesi ve daha yüksek kar elde edebilmesi için ‘hash’ oranını otomatik olarak değiştiriyor. “SHA256” algoritmasını destekleyen hizmet, kullanıcıların ‘hash’ oranlarının BTC, BCH ve BSV arasında otomatik olarak değiştirilebilmesine olanak tanıyor. Yeni kredi projesinin, etkileri devam eden kripto kışı sürecinde taze sermaye desteği arayan kripto madencilerine önemli bir destek sağlayacağı tahmin ediliyor. Pek çok kripto madencisinin, geçen yıldan bu yana faaliyet maliyetlerini karşılayabilmek için teçhizatlarını ya da Bitcoin varlıklarını satmak zorunda kaldığı biliniyor.  

Binance, Japonya piyasasına dönmek istiyor

 

Binance'e kara para soruşturması

 

Bakan Nebati, Binance'in kurucusu ile görüştü

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)