BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaKripto ParalarBinance'den 100 milyon euroluk yatırım----

Binance'den 100 milyon euroluk yatırım

Binance'den 100 milyon euroluk yatırım
10 Kasım 2021 - 16:39 www.finansgundem.com

Binance, Fransa'da Avrupa'nın blockchain ve kripto para ekosistemini geliştirmek için 100 milyon euroluk bir girişim başlattı.


Binance, Fransa ve Avrupa'nın blok zinciri ve kripto para ekosistemini geliştirmek için France Fintech ile iş birliğine giderek, 100 milyon euroluk bir yatırım yaptığını duyurdu.

Binance'nin CEO'su Changpeng Zho (CZ), Paris'te düzenlenen konferansta "Objective Moon" adını verdikleri girişimin detaylarını açıkladı. CZ, "Fransa'daki yatırımımızla birlikte Avrupa'nın blockchain ve kripto para alanında gelişimini desteklemek istiyoruz" diye konuştu.

Fransa Fintech Başkanı Alain Clot ise iş birliğine ilişkin "Fransa'nın merkezi olmayan finans alanında Avrupa'nın önde gelen oyuncusu olmak için düzenleme, yetenek ve uzmanlık açısından benzersiz bir konuma sahip olduğunu düşünüyoruz. Binance ile başlayan bu iş birliği ile ekosistemin önümüzdeki yıllarda dünyada önemli ölçüde büyümesine katkı sağlayacağına inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

100 milyon euroluk girişim, 3 önemli inovasyon projesi

Binance'nin finanse ettiği ve kâr amacı gütmeyen bir dernek olan France FinTech'in desteklediği proje, Fransa'da bir Binance Araştırma ve Geliştirme Merkezi'nin kurulmasını, blok zincir güvenliğinin kritik bir unsuru olacak 'Objective Moon Accelerator' adlı merkeziyetsiz defter teknolojisi hızlandırıcısının (DLT) geliştirilmesi projesini ve kripto para ekosistemine yeni yetenekler kazandıracak çevrimiçi eğitim programını içeriyor.

Proje kapsamında, Fransa merkezli çevrimiçi eğitim platformu OpenClassrooms ve kripto donanım sağlayıcısı Ledger da eğitim programının geliştirilmesine katkı sağlayacak.

Şirketin önümüzdeki dönem yatırımlarını Türkiye de dahil Avrupa'nın pek çok ülkesinde yaygınlaştırmayı planlıyor.

Binance Singapur faaliyetini sınırlandıracak

 

Binance yasaklara karşı çözüm üretti

 

Hollanda Merkez Bankası, Binance’ı uyardı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)