BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBinali Yıldırım'dan şaşırtan HDP açıklaması----

Binali Yıldırım'dan şaşırtan HDP açıklaması

Binali Yıldırım'dan şaşırtan HDP açıklaması
19 Ekim 2015 - 14:32 www.finansgundem.com

AK Parti İzmir Milletvekili adayı Binali Yıldırım, çözüm süreci adına HDP'nin 7 Haziran seçimlerinde barajı aşmasına sevindiğini söyledi

AK Parti İzmir Milletvekili adayı Binali Yıldırım'ın hedefinde PKK'nın tekelinden kurtulamamakla eleştirdiği HDP vardı. 7 Haziran seçimleri öncesi HDP'nin barış söylemini beğendiklerini belirten Yıldırım, HDP'nin barajı aşmasına kendisinin şahsen sevindiğini söyledi.

AK Parti İzmir Milletvekili adayı Binali Yıldırım NTV canlı yayınında gündeme ilişkin konularda önemli açıklamalar yaptı:

PKK VE IŞİD TERÖRÜ

İnsanı öldüren kim olursa olsun Allah belasını versin. Terör örgütleri arasında taraf göstermenin masum bir şey olmadğını düşünüyorum. İster İslam adına isterse özerklik adına olsun.  Bir insanı öldürme bütün dünyaya bedeldir.

2.5 milyon Suriyeli Türkiye'de bunlardan yüz bin tanesi Avrupa'ya yürüdü bütün Avru;a neredeyse korkudan ölecekler şimdiye kadar neredeydiniz.

İSTİFA OLMALI MI?

Sorumlular görevden alındı. Olayla ilgili soruşturmanın selametle yapılması için. İstifa her olayda gündeme gelir. Tabi ki infial var. Muhalif çevrelerin böyle bir talepte bulunması kabul edilebilir. Ülkede istemesek te olaylar yaşanacak. İstifa mekanizması yalama edersek bu olayları göğüsleyebilecek insaları mutlaka zorlarınız diye düşünüyorum. İstifa esasında sorumluluğu üstlenenin kararıdır.

Çözüm süreciyle terörle mücadeleyi karıştırmamak lazım. İnsanların can ve kal güvenliğini tehdit ediyor. Yolların altına mayın döşeyip asker şehit edenlere karşı çözüm süreci olmaz.

ÇÖZÜM SÜRECİ PKK'NIN TEKELİNDEN KURTULAMAYAN HDP İLE YÜRÜTMEMİZ SÖZ KONUSU OLAMAZ

Bana göre PKK'nın bölge ile derdi yok. Şu anda başlanıçta bölgenin hak ve hukukunu takip eren bir hareket olarak ortaya çıksa da şimdi herkesin başına bela oldu. Terörle mücadelede asla yavaşlama yok ama bunun yanında çözümü PKK'nın tekelinden kurtaramayan HDP ile yürütmemiz söz konusu olamaz. HDP bu işi beceremedi. Güç sahibi olduğunu gösteremedi.

BARAJI AŞTILAR BEN SEVİNDİM

Türkiye'ye barış gelecek diye söylendi yüklendiler. Barajı aştılar hepimiz sevindik ben sevindim şahsen. Parlamentoda çözüm adına anlaşılacak diye düşündüm. Emanet oylara sahip çıkacağız dendi, dağdan açıklama geldi 'emanet oy yok' denildi. Yetmedi bir vekil 'Türkleri tükürüklerimizle boğarız' diye tahrik dolu açıklama yapıldı.

Eş başkanları 'terörist cenazelerine gitmeyen vekillerin canını yakarım' dedi. Bir diğeri 'bütün örgütlerin hepsi arkamızda' dedi. Biz HDP ile çözüm sürecini nasıl yürüteceğiz.

BAHÇELİ'YE 1 KASIM'DA SARI KART

Milliyetçiliği MHP mi keşfetmiş. MHP 7 haziran seçimlerinde bizler iktidarı kaybedince tabanlarımız yakın dedik, ama MHP'nin tepesi 'hayır' dedi. Gidin çözüm sürecini kimle yürüttüyseniz onlarla yapın denildi. Ona hayır buna hayır dediler. . 7. 5 milyon ülkücü kardeşimiz oy verdi. Ülkücü kardeşlerimiz kendini mutlu ve hayal kırıklığı yaşadığından eminim. 1 Kasım'da Ülkücüler Bahçeli'ye hayır diyerek sarı kart verecektir.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)