BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBinali Yıldırım'dan Meclis'te duygusal konuşma----

Binali Yıldırım'dan Meclis'te duygusal konuşma

Binali Yıldırım'dan Meclis'te duygusal konuşma
20 Nisan 2018 - 17:34 www.finansgundem.com

Başbakan Binali Yıldırım, son başbakan olarak vekillerden helallik istedi

Başbakan Binali Yıldırım, TBMM Genel Kurulu’na gelen erken seçim önergesi görüşmelerinde konuştu. Başbakan Yıldırım, "Bu seçimin zamansız olduğu gibi söylemlerin bir alt yapısı yoktur. Siyasi partiler her an seçime hazır olmak mecburiyetindedir. Gördüğümüz kadarıyla da zaten bu yönde bir hazırlık var. CHP’de adaylığını açıklayan açıklayana.Kemal Bey'e tavsiyem elini çabuk tutsun yoksa sıra kalmayacak.

İşte Yıldırım’ın konuşmasından satır başları:

Bugün karşınızda 65. Hükümetin başbakanı olmanın yanında Türkiye Cumhuriyeti’nin son başbakanı olarak da hitap etme onurunu yaşıyorum.

Bir kez erken seçim görüşülmeye başlandığında bunu ertelemenin kimseye faydası yoktur.
Bu yönde sayın Bahçeli’nin erken seçim ihtiyacını dile getirmesi ve ülkemizin baş başa kaldığı riskleri dikkate alarak bu yönde kararı sayın cumhurbaşkanımız 18 nisan tarihinde 24 haziran Pazar günü seçimin yapılması yönünde prensip kararımızı milletimize bildirmiştir.
Burada hepimizi düşen milletin önüne gitmek ve millete hesabımızı vermektir.

“KEMAL BEY’E TAVSİYEM ELİNİ ÇABUK TUTSUN”

Bu seçimin zamansız olduğu gibi söylemlerin bir alt yapısı yoktur. Siyasi partiler her an seçime hazır olmak mecburiyetindedir.
Gördüğümüz kadarıyla da zaten bu yönde bir hazırlık var. CHP’de adaylığını açıklayan açıklayana.
Kemal Bey'e tavsiyem elini çabuk tutsun yoksa sıra kalmayacak.

Son başbakan olarak belki gidip de gelmemek gelip de görmemek var. Birbirimize hakkımız geçmiştir. Hakkınızı helal edin.

“BİZİM ADAYIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN”

Bizim adayımız Recep Tayyip Erdoğan’dır… Hayırlı uğurlu olsun.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Muhammet Cerit20 Nisan 2018 18:56

    Vekil değilim ama ben hakkımı helal etmiyorum. Ülkeyi iki üç yılda yönetilmez hale getirdiniz ihtiraslarıniz ve başkanlık hırsıniz yüzünden. Kadrolaşma merakınız kalitesiz yandaşlarla birleşince leş gibi bürokratik kadrolar çıktı ortaya. Milli eğitim tamamen iflas etti tamamen. Uluslararasi ilişkilerde Realitelerden uzak maceracı ve duygusala bağlamış modda mahallenin yaramaz delikanlısı gibi davranarak ülkenin itibarını gömdünuz. Diplomatik diye atadığınız dil bilmeyenler teyze ve amcalarla doldu Avrupa ateşeliklerimiz. Afrika ve Arap ülkelerini hayal bile edemiyorum. Büyük harflerle yazmasam da bağırarak söylüyorum: ben hakkımı helal etmiyorum.