BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBinali Yıldırım'dan ilk açıklama----

Binali Yıldırım'dan ilk açıklama

Binali Yıldırım'dan ilk açıklama
24 Kasım 2015 - 16:18 www.finansgundem.com

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’na yeniden getirilen Binali Yıldırım'dan ilk açıklama

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın en yakınındaki isimlerden Binali Yıldırım yeniden kabineye girdi. Binali Yıldırım, 58, 59, 60 ve 61’inci hükümetlerinde 12 yıl kesintisiz Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı yaptı.

Yıldırım, Mart 2014 yerel seçimleri öncesi bu görevinden istifa ederek, İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı oldu. 3 dönem kuralı nedeniyle 7 Haziran seçimlerinde meclise giremeyen Yıldırım, Cumhurbaşkanı danışmanı olarak görev yaptı. Yıldırım, 1 Kasım seçimlerinde İzmir’den Meclis’e, daha sonra da kabineye girdi.

Binali Yıldırım, 1 Kasım seçim sonuçlarının ardından Twitter hesabından paylaştığı videoda "Yüze vurur ifadesi yeniden tek başına iktidarız bitanesi" diyerek, sevincini paylaşmıştı. Yıldırım’ın kabineye girmesiyle sosyal medyada "Yüze vurur ifadesi yeniden bakan bitanesi" capsleri yayıldı.

Binali Yıldırım, yeniden bakan olmasını DHA’ya şu sözlerle değerlendirdi:

"AK Partili her milletvekili bakan olabilecek düzeydedir. Bu göreve yeniden getirilmem gurur verici. 12 yıl kesintisiz bakanlık yaptım. Şimdi ’nerede kalmıştık’ diyerek yola devam edeceğiz. Türkiye her alanda büyük gelişmeler kaydetti. Bu artarak devam edecek 2023 hedeflerine ulaşmak için başında bulunduğum bakanlığın tüm imkanlarını seferler edeceğim. Türkiye’ye sembol olacak büyük projelerin altına imza atmaya devam edeceğiz. 4 milyon İzmirli hemşehrim başta olmak üzere tüm Türkiye’nin hizmetindeyim."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)