BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBinali Yıldırım rekorla veda etti----

Binali Yıldırım rekorla veda etti

Binali Yıldırım rekorla veda etti
26 Aralık 2013 - 14:49 www.finansgundem.com

İzmir'den aday olan Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım görevini teslim etti

Cumhuriyet tarihinin aynı görevde kesintisiz olarak kalma rekorunu kıran kabinenin en başarılı bakanı Binali Yıldırım, Ulaştırma Bakanlığı görevini Lütfi Elvan'a teslim etti. Binali Yıldırım, 11 yılla bir rekora imza atarak ayrıldı.

Binali Yıldırım Ulaştırma Bakanlığı'ndaki makamında gerçekleşen devir teslimde hayli duygusaldı. Yıldırım ekibine teşekkür ederek veda etti.

İşte konuşması;

"Biz bu bakanlıkta 11 sene hiç 'ben demedim". Hep biz dedim. Bu başarının arkasında ekip anlaşıyla çalışma vardır. 100 bin civarındaki ulaştırma ordusu ile bir olduk, beraber olduk. Gönüllerimizi akıllarımızı birleştirdik ve halkımızın yüzünü ağartacak hizmetleri yaptık. Çok süper çok zeki değil ama samimi çalışan, birbirinin kuyusunu kazan değil birbirini destekleyen güzel bir ekibimiz var. Bu ekiple çok güzel işlere imza atacağınıza inanıyorum.

SAYIN BAŞBAKAN HEP YANIMIZDA OLDU

Bugünlere gelmemizde en büyük güvencemiz 76 milyon insanımızın duasıdır. Bunun ötesinde Sayın Başbakanımızın Recep Tayyip Erdoğan'ın bu ülkeye olan sevdası bu başarının arkasındaki en önemli etkendir. O bize güvendi, önümüzü açtı, zor zamanımızda hep yanımızda oldu.
Allah yar ve yardımcınız olsun!

ŞİMDİ SIRA İZMİR'DE

Cumhuriyet tarihinin en uzun süreli aynı görevde olan bakanı oldum. Osmanlıdan beri hayal edilen demir yollarımızı ayağa kaldırmada bu ekiple birlikte yer alan bir konumum oldu. Sayın Başbakanımızın güveni ile İzmir belediye başkanlığına da aday oldum. Var gücümle İzmir'e Türkiye'de gerçekleştirdiğimiz bu başarı öyküsünü oraya taşımayı Cenabı Hak bize nasip etsin.

YENİ BAKAN NE DEDİ?

Görevi devralan yeni bakan Lütfi Elvan ise şu açıklamayı yaptı;


Sayın Başbakanımıza bana bu görevi layık gördüğü için teşekkür ediyorum. Allah utandırmasın diyorum. Zor bir görevi devraldığımın farkındayım. Türkiye'nin önünü açan ne kadar büyük proje varsa onların altında imzası olan kişi Sayın Bakanımızdır. Huzurlarınızda teşekkür ediyorum. İnşallah sayın bakanımızın bıraktığı yerden 'hep biz' anlaşıyı ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)