BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBinali Yıldırım o iddialara ne dedi?----

Binali Yıldırım o iddialara ne dedi?

Binali Yıldırım o iddialara ne dedi?
15 Ocak 2014 - 10:24 www.finansgundem.com

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Binali Yıldırım o iddialar hakkında konuştu

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Binali Yıldırım, yolsuzluk iddialarına ilişkin, “Yolsuzluk diye bir yaygara gidiyor. İş yapıyor kardeşim, iş yapan adam hata yapar. Yolsuzlukların arkasında duran namerttir” dedi.

Habertürk'te yer alan habere göre, Eski Ulaştırma Bakanı, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Binali Yıldırım, İzmir’in Kınık, Bergama ve Dikili ilçelerine ziyaretlerde bulundu. Yolsuzluk ve rüşvet iddiları üzerine başlatılan 17 Aralık operasyonuna ilişkin açıklamalarda bulunan Yıldırım, şunları söyledi:

“İş yapmak inisiyatif ister, risk almak istersiniz. Hiç iş yapmazsanız hiç hata yapmazsınız. Hainlik yapmıyorsa hata yapabilir ama hainliğe asla müsaade etmeyiz. ‘Yolsuzluk var’ diye bir yaygara gidiyor. İş yapıyor kardeşim, iş yapan adamhata yapar. Yolsuzlukların, arsızlıkların arkasında duran namerttir. Gideceği yere kadar gitsin ama yolsuzluk kisvesi altında bu ülkenin kazanımlarına, temellerine dinamit koymak kimsenin harcı değil. 11 yıllık kazanımı 11 günde tüketmeye kimsenin hakkı yok.”

‘HESABINI VERECEK’

Yıldırım, TCDD Limanlar Daire Başkanı M.Y.’nin tutuklanmasına ilişkin soruyu ise “Kim ne yanlış yaptıysa hesabını verecek. Türkiye bir hukuk devleti ama yargı da hukuk adamları da kanunlara uymak mecburiyetindedir. Kanunlar vatandaş için geçerli, onlar için, hukukçular için geçersiz olamaz. Bu operasyonun, soruşturmanın başından beri bir sürü yanlışlar yapılıyor. Bu yanlışların hesabını da herkes verecek” diye yanıtladı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)