BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBinali Yıldırım Kıbrıs görüşmeleri için Cenevre'ye gitmiyor----

Binali Yıldırım Kıbrıs görüşmeleri için Cenevre'ye gitmiyor

Binali Yıldırım Kıbrıs görüşmeleri için Cenevre'ye gitmiyor
12 Ocak 2017 - 21:58 www.finansgundem.com

Başbakan Binali Yıldırım, Kıbrıs görüşmeleri kapsamında Cenevre’ye gidip gitmeyeceği konusuna açıklık getirdi. Meclis’te soruları yanıtlayan Başbakan Yıldırım, “Yok, buradaki işimiz hepsinden daha önemli” dedi.

Başbakan Yıldırım’ın Cenevre’de Kıbrıs müzakerelerinin seyrini belirleyecek görüşmelerin son gününe katılması planlanıyordu. Yıldırım’ın, yakın çevresine Cenevre’ye gidilmesi ihtimaline karşın hazırlık yapılması için talimat verdiği de iddia edilmişti. Konuyla ilgili olarak Meclis’te gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yıldırım, Cenevre’ye gitmeyeceğini ifade etti. Yıldırım, “Yok, buradaki işimiz hepsinden daha önemli” diye konuştu.

Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Yunanistan Başbakanı Çipras ve İngiltere Başbakanı Theresa May’ın de Cenevre’ye gideceği iddası kulislerde dolaşıyor. İngiltere’nin Ankara Büyükelçisi Richard Moore’un dün Twitter’dan, “Kıbrıs için önemli bir aşamaya vardık. Barış için müşterek çabalarımız hayırlı olsun” mesajını paylaşması da dikkat çekti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)