BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBillur Kalkavan hayatını kaybetti----

Billur Kalkavan hayatını kaybetti

Billur Kalkavan hayatını kaybetti
15 Ekim 2022 - 13:18 www.finansgundem.com

Yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayan ünlü oyuncu, 59 yaşında yaşama veda etti

Bir süredir akciğer kanseriyle savaşan 59 yaşındaki oyuncu Billur Kalkavan, tedavi gördüğü Koç Üniversitesi Hastanesi'nde vefat etti.

Kalkavan'ın ölümünü oyuncu arkadaşı Yonca Evcimik ve yönetmen Hamdi Alkan sosyal medyadan duyurdu.

Evcimik, “Canım Billur.. benim çocukluk, hovardalık arkadaşım.. Yüzü gibi kalbi de güzel merhametli, güçlü, karakterli arkadaşım.. Mekanın cennet açık olsun. Ölüm bir an… Gelme olasılığı her an… Tam da bu yüzden. Şimdi söyle… Şimdi sev. Şimdi dök. Şimdi yap. Şimdi yaşa… Her şeyin sonu. Her an gelebilecekken. YARINA GÜVENME …” açıklamasını yaparken Hamdi Alkan ise “Çok üzgünüm… Işıklar içinde uyu canım Billur” dedi.

BİLLUR KALKAVAN KİMDİR?

İstanbul Beylerbeyi’nde 2 Kasım 1962’de doğan Billur Kalkavan, liseyi Amerika’da tamamladıktan sonra UCLA Üniversitesinden psikoloji dersleri aldı. Sinemadaki ilk rolünde, 1969 tarihli “Ayrı Dünyalar" filminde, Erol Taş’ın canlandırdığı kötü adam tarafından fidye için kaçırılan bir çocuğa hayat verdi.

1980’lerden itibaren tiyatroya ağırlık verdi. 2011'de ise reklam projesinde yer aldı ve HTV kanalında bir program yaptı. 2012’de ise TV8’de Kenya’da yapılan Trophy Türk adlı yarışma programında yarışmacı olarak yer aldı.

Billur Kalkavan kansere yakalandı

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Gürkan15 Ekim 2022 21:41

    İçi dışı bir güzel insan mekanı cennet olsun

  • Ahmet Demir15 Ekim 2022 16:23

    Gerçekten çok iyi bir insandı. Allah rahmet eylesin.

  • Savaş15 Ekim 2022 14:57

    Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun, iyi kalpli, güzel insandı, dobraydı, para da bir yere kadar, bazen çok düşünmemek, küçük dertleri büyütmemek lazım, tüm hastalara acil şifalar diliyorum, ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum...