BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisBill Gates’ten şaşırtıcı yatırım tavsiyesi----

Bill Gates’ten şaşırtıcı yatırım tavsiyesi

Bill Gates’ten şaşırtıcı yatırım tavsiyesi
09 Ocak 2023 - 17:51 www.finansgundem.com

Deneyimlerini her yıl yatırımcılarla paylaşan Amerikalı milyarder Bill Gates’in 2023 yılı için verdiği yatırım tavsiyesi şaşırtıcıydı.

FINANSGUNDEM.COM – DIŞ HABERLER SERVİSİ

Yeni yılın ikinci haftasına girildi. Yatırımcılar, kabus gibi geçen 2022 yılının ardından bu yılın nasıl geçeceğine dair öngörülere büyük bir dikkatle eğiliyor.

Finansgundem.com’un derlediği bilgilere göre, uzman yatırımcılar genellikle bireysel yatırımcıları yatırım tavsiyesi almamaları konusunda uyarır. Ancak söz konusu olan Amerikalı milyarder Bill Gates olunca işler değişebiliyor.

En iyi yatırım…

Share the good news’ten Isabelle Grant’in haberine göre, iş ve teknoloji dünyasında geçen yılın en dikkat çeken isimlerinden biri olan Bill Gates’in, teknoloji hisselerinin performansı da göz önüne alındığında, bu yıl için söyleyecekleri büyük önem taşıyor.

Gates özellikle birçokları için baş ağrısı olan finansal konularla ilgili hedefler veya hedeflere ulaşma zihniyetiyle ilgili, başkalarının düşünme biçimini etkileyebilecek tavsiyeler veriyor. Kuzey Amerikalı iş adamı Gates, Notes adlı bloğunda da tavsiyelerde bulunuyor ve bu vesileyle kıt ve günlük yaşam için gerekli bir kaynak olan para yatırımını gündemine alıyor.

Her yeni yılda, girişimcilik tavsiyesinde bulunan Microsoft'un kurucu ortağı Gates, 2023 yılı için yatırımcılara şaşırtıcı bir tavsiyede bulunuyor.

Gates, özellikle de yıllık kazancı 100 bin dolardan az olan kişiler için verdiği tavsiyeyle şaşırttı. Gates, 2023 yılında yapılabilecek en iyi yatırımın ‘kendi eğitiminiz’ olduğunu söyledi. Gates'in Harvard Üniversitesi'nde okuduğunu hatırladığımızda, bu tavsiyenin iş adamının hayatında başardıklarıyla çok ilgisi olduğu daha net anlaşılıyor. Bu nedenle, Gates’e göre eğitime yatırım yapmak, orta veya uzun vadede finansal fayda sağlamanın en iyi yolu olarak öne çıkıyor.

İç savaş geçireceğiz

Gates, Notes aracılığıyla bu yıl ne olacağına dair pozisyonunu da paylaşıyor. Gates, savaşın ve pandeminin tahribatının devam etmesi nedeniyle kısa vadede hepimizi zor bir geleceğin beklediğini söylüyor. Gates, ekonominin istikrara kavuşmasının uzun süreceğine inanıyor.

“Önümüzde karmaşık bir beş yıl var” diyen Gates, “Çünkü pandemiden kaynaklanan borçlarımız var ve ekonomik döngü değişiyor” şeklinde görüş bildiriyor. Gates, 2024 yılındaki ABD başkanlık seçimlerine de değinerek, “Zor bir seçim olacak, adeta bir iç savaş geçireceğiz. Bu konularda hiç tecrübem yok, paramı buna harcamayacağım çünkü nasıl yöneteceğimi bilemem ancak siyasi kutuplaşma her şeyi bitirebilir” ifadelerini kullanıyor.

İşte Bill Gates'in de yararlandığı çalışma metotları

 

Bill Gates'den 760 milyon dolarlık yatırım planı

 

Bill Gates'ten 5 kitap tavsiyesi

 

Bill Gates yapay et için geri adım attı!

 

Bill Gates'ten vakfına 20 milyar dolarlık bağış

 

'En korkunç şey' diyerek uyardı: Gates harekete geçti!

 

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cause09 Ocak 2023 20:06

    Yalan dolan dünyanın en büyük sahtekarları bunların yatırım tavsiyesi kendileri gibi lanetli

  • Cevap10 Ocak 2023 09:51

    Aynen peşinden gidenlerde bunlar gibi insanların kanını emen odunluk seytanlar