BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBill Gates'in 80 bin TL'lik Bodrum menüsü merak konusu oldu----

Bill Gates'in 80 bin TL'lik Bodrum menüsü merak konusu oldu

Bill Gates'in 80 bin TL'lik Bodrum menüsü merak konusu oldu
04 Ağustos 2021 - 08:55 www.finansgundem.com

130 milyar dolar servete sahip Bill Gates'in, arkadaşlarıyla çıktığı tekne turunda son durağı Bodrum olmuştu. Microsoft’un kurucusunun burada ödediği hesap konuşulmaya devam ediyor.

Sabah gazetesinden Yüksel Aytuğ, "80 Bin Liralık Menüde Neler Var?" başlığı ile bu konuyu köşesine taşıdı: "Ünlü milyarder Bill Gates'in Bodrum ziyareti olay oldu. Çünkü yemek yediği bir restorana tam 80 bin lira hesap ödedi.

Haberi yapan mesai arkadaşım Hakan Uç'a dedim ki; 'Yahu şu hesabın dökümünü alabilir misin? Meraktan çatlayacağım ne yemişler diye.'

Bir süre sonra cevabı geldi. Restoran bu bilgiyi vermeyi gizlilik ilkesi nedeniyle reddediyormuş. Dayanamadım, işletmeyi aradım. Üç kez restoran bölümüne bağlamaya çalıştılar, açan olmadı.

Dördüncüsünde resepsiyon görevlisi Yasemin Hanım'a telefon numaramı bıraktım, beni arasınlar diye. Ne arayan, ne soran. Merakım şu: Altı kişi 80 bin TL'lik ne yemiş olabilir? Pirzolalar altın mı kaplı? Yanında kuş sütü mü veriyorlar? Yoksa Bill Gates, Bodrum'da tanesi 40 TL'den satılan 500 cc'lik sularla lüks yatının su deposunu mu doldurdu?"

130 MİLYAR DOLARLIK SERVETİ PAYLAŞACAKLAR!

Melinda ve Bill Gates çiftinin boşanma kararını açıklamasının ardından gözler servetin nasıl paylaşılacağına çevrilmişti. Boşanma sürecinin nihayet noktalandığını duyuran dünya basını, çiftin anlaşmalı olarak boşandığını vurguladı.

Melinda ve Bill Gates, 130 milyar dolarlık mal varlıklarını eşit şekilde bölüşmeye karar verdi ve bu noktada vakıftaki çalışmalarına da devam edecekler.

Bir süredir aralarında sorunlar olan ve bu sebeple 27 yıllık evliliği bitirme kararı alan ikiliden Melinda, aynı zamanda 'Gates' soyadını kullanmaya devam edecek. İsmini vermek istemeyen bir kişi, 65 yaşındaki Bill Gates’in her şeyi berbat ettiğini kabul ettiğini söylemişti. Melinda ve Bill Gates’in boşanma sebebinin ihanet olduğu iddia ediliyor ancak bu henüz kanıtlanmış değil.

Bill Gates’ten iklim senaryoları!

 

Bill Gates'in 80 bin TL'lik Bodrum tatili

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)