BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBill Gates: Ben masumum----

Bill Gates: Ben masumum

Bill Gates: Ben masumum
21 Mart 2021 - 13:34 www.finansgundem.com

"5G ve mikroçiplerle ilgili her şey epey çılgınca" diyen Bill Gates, komplo teorilerine yanıt verdi: Neden böyle şeyler yapayım?

Bill Gates, Reddit'in "Bana İstediğini Sor" etkinliğine katıldı. Teknoloji devi Microsoft'un kurucusu verdiği cevaplarda kendisiyle, 5G'yle ve Kovid-19 aşılarıyla ilgili komplo teorilerini reddederken sentetik et tavsiyesini yineledi.

Hakkındaki komplo teorileri hakkında ne düşündüğü sorulan milyarder iş insanı şu cevabı verdi:
“Ben masumum! 5G ve mikroçiplerle ilgili her şey epey çılgınca. Bunu neden yapmak isteyeyim ki? Altmış beş yaşındaki Gates, aşıların mucizeler yarattığını belirtip onlara güvendiğinin altını çizdi. Başka bir cevabında "Bazı yanlış bilgiler gerçeklerden daha ilginç" diyen teknoloji imparatoru, internette yayılan yalan haberlerin ve dezenformasyonun büyük sorun teşkil ettiğini vurguladı. Bununla birlikte Gates, iklim kriziyle mücadelede bir kez daha sentetik eti önerdi. "Laboratuvarda yetiştirilen etin yaygınlaşıp çiftlik hayvanlarının yerini alacağını düşünüyor musunuz?" sorusuna ise şöyle yanıtladı:

Maliyet düştüğü takdirde sentetik et, iklim krizi veya hayvan refahı söz konusu olmadan bile çiftlik hayvanından elde edilen etle rekabet edebilir.

Finansgundem.com
’un yaptığı derlemelere göre, Trump'ın eski danışmanlarından Roger Stone, katıldığı bir programda korona virüs salgınının yaratılmasında Bill Gates'in parmağı olabileceğini iddia etmişti. "Gates'in bu salgının yaratım sürecinde rol oynayıp oynamadığı tartışmaya açık" diyen Roger Stone, ünlü milyarderin insanlara mikroçip takmak için salgını kullandığını da iddia etmişti.

Bill Gates'ten yeni Bitcoin yorumu

Bill Gates 'mikroçip' iddialarına cevap verdi

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)