BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaBilim ve teknoloji şirketleri halka açılıyor----

Bilim ve teknoloji şirketleri halka açılıyor

Bilim ve teknoloji şirketleri halka açılıyor
05 Mayıs 2021 - 12:48 www.finansgundem.com

Çin, dört bilim-teknoloji şirketinin halka arzına yeşil ışık yaktı

Bir süredir özellikle FinTek ve diğer teknoloji şirketlerinin halka arzları konusunda titiz bir çalışma yürüten, tekelciliği önleme ve daha fazla şeffaflık vurgusu yapan Çin, dört yeni şirketin halka arzına yeşil ışık yaktı. Çin'in menkul kıymetler düzenleyicisi, bilim ve teknoloji inovasyon kurulundaki dört şirketin ilk halka arzlarını (IPO'lar) onayladı.

Chengdu Shengnuo Biotec Co., Ltd., Shandong Kehui Power Automation Co., Ltd., Şanghay Haoyuan Chemexpress Co., Ltd. ve Guangdong Greenway Technology Co., Ltd., Şanghay Menkul Kıymetler Borsası'nın bilim-teknoloji yenilik endeksi olan STAR pazarında işlem görecek.

Şirketler ve yetkili kurullar, halka arz tarihlerini teyit edecek ve borsa ile yapılan görüşmelerin ardından sirküleri yayınlayacak.

Haziran 2019'da açılan ve yüksek teknolojili ve stratejik gelişmekte olan sektörlerdeki şirketleri desteklemek için tasarlanan STAR pazarı, listeleme kriterlerini kolaylaştırdı ancak şeffaflık için daha yüksek gereksinimleri benimsedi.

Halka arzlarda yeni kurallar

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)