BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBilim insanlarından korkutan korona virüsü açıklaması: Onlar da tehdit----

Bilim insanlarından korkutan korona virüsü açıklaması: Onlar da tehdit

Bilim insanlarından korkutan korona virüsü açıklaması: Onlar da tehdit
01 Temmuz 2020 - 12:36 www.finansgundem.com

Korona virüsü salgınında üzerinde durulmayan bir detay çocukların hastalığı ne oranda yetişkinlere bulaştırdığıydı... İsviçre'de yapılan bir araştırmada, "Çocuklar da yetişkinler gibi Covid-19'u bulaştırabilir" sonucu çıktı.

İsviçre’nin Cenevre Üniversitesi ve Cenevre Üniversitesi Hastanesi’nde görevli bilim insanları, çocukların da yetişkinler gibi Kovid-19 bulaştırdığına kanaat getirdi…

Bilim insanları yaptıkları araştırma sonucunda çocukların da yetişkinler kadar hastalığı bulaştırma ihtimalinin olduğunu sonucunu çıkardı.

“AKSİ KANIT ÇIKMAZSA…”
Araştırmayı yürüten bilim insanları, “Hastalığı hafif ya da semptom göstermeden geçirmelerine rağmen çocukların da hastalığı bulaştırdıklarını kabul etmek gerek, tabii aksini gösteren bir araştırma ve kanıt ortaya çıkmazsa. Verilerimiz yetişkinlerle çocukların aynı oranda virüs taşıdığını gösteriyor” ifadesini kullandı.

Uzmanların yaptığı araştırmaya 7 günlük ve 16 yaş aralığındaki 23 çocuğun katıldığı belirtilirken bunlardan sadece 2’sinin yetişkinlerle aynı oranda virüs taşıdığı belirtildi. İsviçre’de yapılan araştırma, Emerging Infectious Diseases isimli tıp dergisinde yayınlandı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)