BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBilic'ten Galatasaray itirafı----

Bilic'ten Galatasaray itirafı

Bilic'ten Galatasaray itirafı
14 Mayıs 2015 - 22:45 www.finansgundem.com

Bilic: "Şampiyonluk için hâlâ şansımız var ama kabul etmeliyiz ki iyi bir durumda değiliz. Şu an ipler G.Saray'ın elinde.

F.Bahçe'nin beraberle kaldığı haftada eline geçen fırsatı elinin tersiyle iten Beşiktaş'ta Biliç şampiyonluk şanslarının azaldığını söyledi: "Bizim için büyük bir hayâl kırıklığı bu sonuç. Kazanacak kadar iyi oynamadık. Baskıyı, gerilimi kaldıramadık golü yedikten sonra. Oyunculara devre arasında sakin kalmalarını söyledim. 
 
Akhisar golü attıktan sonra yeteri kadar vaktimiz vardı. Beraberlikten sonra da öne geçmek için yeterli vaktimiz vardı. Öyle bir halimiz vardı ki, sanki golü maçın başında değil de son dakikada yemişiz gibi oynadık. 
 
'BÜTÜN SUÇ BENDE'
Şampiyonluk için şansımız sürüyor ama kabul etmeliyiz ki iyi bir durumda değiliz, hatta çok kötü bir durumda olduğumuzu söyleyebiliriz. Onları yenmemiz lazım ama şu an ipler G.Saray'ın elinde. Motivasyonla ilgili sorunumuz yoktu. 
 
Ama çok ergindik ve bütün sezon oynadığımız futbolu sergileyemedik. Demek ki psikolojik açıdan iyi hazırlanamamışız. Bu da tamamen benim sorumluluğumda olan bir şey, yani suç bende."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)