BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBilic'den Tolga Zengin açıklaması----

Bilic'den Tolga Zengin açıklaması

Bilic'den Tolga Zengin açıklaması
14 Aralık 2015 - 13:28 www.finansgundem.com

Beşiktaş'ın eski hocası Bilic, Sporting Lizbon maçında yediği hatalı goller nedeniyle ağır eleştirilere uğrayan kaleci Tolga Zengin'e sahip çıktı

İngiltere'de West Ham United takımını çalıştıran Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic, Siyah-beyazlılar'ın tartışılan ismi Tolga Zengin ve 2016 Avrupa Şampiyonası'ndaki Türkiye-Hırvatistan eşleşmesi başta olmak üzere birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu.

Beyaz Futbol'a konuşan Bilic, öncelikle 2016 Avrupa Şampiyonası'nda ülkesi Hırvatistan ile Türkiye'nin aynı gruba düşmesini değerlendirdi. "Çok zor bir grup" diyen Bilic, "Bence Avrupa Şampiyonası'nın en zor grubu. Türkiye 4. torbadaydı. Torbanın en zor takımı. Kimse Türkiye ile eşleşmek istemedi. İspanya ve Hırvatistan da öyle. İspanya için de zor grup" dedi.

"TÜRKİYE'DE OLMADI AMA İNGİLTERE'DE OLUYOR!"

Türkiye'deki derbi maçlarda başarısız olmasını yorumlayan Bilic, "Türkiye'deki birçok derbide kazanmayı biz hak ettik. Büyük kulüplere karşı kaybetmeyi hak etmedik. Fenerbahçe ve Galatasaray'a karşı. Sebep hakem değildi. İngiltere'deki gibi Türkiye'de de bu maçları kazanmak istiyorduk. Biz her maçı kazanmak istedik. İyi bir takımdık. Kazanacak kapasitedeydik. Ama bir şekilde olmadı. Şimdi İngiltere'de oluyor. Bunun net sebebi yok. Sadece oldu işte" ifadesini kullandı.

"BEŞİKTAŞ'IN TURU GEÇMESİ KESİN GİBİYDİ"

Beşiktaş'ın Sporting Lizbon'a elenmesini değerlendiren Hırvat teknik adam, "Eve gelince özetleri izledim. Bence Beşiktaş 55 dakika iyi onadı. 70. dakikaya kadar oyunu kontrol etti. Gol attı, her şey iyi gidiyordu. Turu geçmesi kesin gibiydi" dedi.

"TOLGA BU SEZON ÇOK MAÇ KURTARDI"

Slaven Bilic, Sporting Lizbon maçında yediği hatalı goller nedeniyle ağır eleştirilere uğrayan kaleci Tolga Zengin'e destek vererek şunları söyledi:

"İnsanları eleştirmek Türkiye'de çok yaygın. Her yerde suçlanacak bir futbolcu bulunuyor. Bu seviyelerde her zaman onlar eleştiriliyor. Açıkçası bu sezon Beşiktaş'ı eskisi kadar izleyemiyorum. Ama şunu diyebilirim ki Tolga bu sezon çok maç kurtardı. Beşiktaş'ın lider olmasındaki sebeplerden biri. Her kaleci gibi hata yaptığında eleştiriliyor. Tolga iyi gidiyor. Tabii ki tekrar ayağa kalkabilir. Tolga çok tecrübeli bir adam. Hassas biri. Kulübü düşünüyor. Tolga'nın yeniden ayağa kalkacağına eminim. Eskisi gibi iyi olacak. Bu takımın kalecisi ve kaptanı."

BURAK YILMAZ SORUSUNA YANIT VERMEDİ

Slaven Bilic, Galatasaray'dan Burak Yılmaz'a talip olduğu yönündeki soru üzerine de, "Burak Yılmaz'ı West Ham'a istedim, ama oyuncu transferi ile ilgili soruları cevaplayamam. Oyuncu transferi hakkında konuşamam. Bunun hakkında halka açık demeç veremem. Tabii ki basın bilmek isteyecek, bu sizin işiniz" cevabını verdi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)