BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBilic sıkça ayrılığı anıyor----

Bilic sıkça ayrılığı anıyor

Bilic sıkça ayrılığı anıyor
16 Mayıs 2015 - 08:56 www.finansgundem.com

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'in Beşiktaş ile yol ayrımına geldiği, yardımcılarının Ümraniye'de bunu sık sık dile getirdiği öğrenildi

Adı bir süredir West Ham United ile anılan Hırvat hocanın, şampiyon olsalar bile Türkiye’den gitmeye karar verdiği ortaya çıktı. Bilic’in ekibinin futbolculara son günlerde sürekli “Sezon sonu ayrılıyoruz. Gelecek yıl biz yokuz” ifadelerini kullandıkları belirlendi.


 
Gelecek sezon İngiltere’ye gideceği ileri sürülen ve adı bir süredir West Ham United ile anılan Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic’in, şampiyon olsalar bile Türkiye’den ayrılma kararı verdiği ortaya çıktı.

Hırvat hocanın yardımcılarının bile futbolculara sık sık “Sezon sonu ayrılıyoruz. Gelecek yıl biz yokuz” ifadelerini kullandıkları öğrenildi. Siyah - beyazlı ekiple bir yıllık daha opsiyonu bulunan Bilic, Beşiktaş’ı bırakması durumunda kulübe 500 bin euro tazminat ödeyecek.

Bilic ile bir sene daha yola devam etmeyi isteyen ve bunu her fırsatta dile getiren Başkan Fikret Orman’a, Hırvat hoca ile yolların ayrılması konusunda yönetimin büyük çoğunluğundan baskı geldiği, şimdiden yeni hoca isimlerinin önerildiği bildirildi.

Sezon sonunda istifasını Beşiktaş Yönetimi’ne vermesi beklenen Slaven Bilic’in yerine getirilmesi planlanan hoca için birkaç ay öncesinden çalışmalara başlayan siyah - beyazlı yöneticiler, sportif direktörlük sistemine yeniden sıcak bakmaya başladı.

Güneş’e soğuklar

Öte yandan Beşiktaş Yönetimi’nin büyük bir çoğunluğunun ise Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ismine soğuk baktıkları ortaya çıktı. Bursaspor ile yaşanan husumetin bitmesi için çaba sarf eden Beşiktaş Yönetimi’nin, Şenol Güneş ismine bu nedenle karşı geldiği, yabancı bir teknik adamın daha doğru bir tercih olacağı yönünde görüş birliğine varıldığı öğrenildi.

Bu arada İngiliz Daily Star gazetesinden yapılan özel haberde, yarışta geri düşen Bilic’in sezon sonunda Premier Lig’e gidebileceği yazıldı. Bilic’in adının West Ham ile geçmesinin sıradan bir dedikodu olmadığı kaydedilirken, Sam Allardyce’ın yerine en ciddi adaylardan birinin Hırvat çalıştırıcı olduğu öne sürüldü
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)