BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBilic penaltı için ne dedi----

Bilic penaltı için ne dedi

Bilic penaltı için ne dedi
20 Şubat 2015 - 02:33 www.finansgundem.com

Beşiktaş'ın hocası Bilic Liverpool maçından sonra konuştu: Penaltı pozisyonuna uzaktaydım. Ancak öncesinde verilmeyen bir faul var

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Liverpool maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Bilic şöyle konuştu:

"Tabii ki de oyunun son bölümünde penaltıdan bir gol yediğinizde bir hayal kırıklığı oluyor. 0-0 adil bir sonuç olabilirdi. Liverpool son bölümde gol arayışındaydı ve Balotelli, Sterling gibi oyuncular oyuna girdi. Bazı pozisyonlar yakaladık, ama final pasını iyi yapamadık. Bu iki ayaklı bir maç. Hala her şey çok açık, hala canlıyız, hala şansımız var."

PENALTI POZİSYONU İÇİN...

"Penaltı pozisyonu uzak köşedeydi, göremedim. Pozisyonun gelişiminde Balotelli'nin ayağını kaldırdığı bir pozisyon var, faul olabilirdi. Defansif anlayışımız iyiydi. Liverpool bir takıma karşı dikkatli olmamız gerekiyordu. Takım savunmasını sağlam bir şekilde yaptık, bu da bizi ikinci maç öncesinde umutlu kılıyor"

"SAĞLAM PERFORMANSLAR GÖSTERDİK"

"Arsenal ve Tottenham'a karşı iyi ve sağlam performanslar gösterdik. Bu maçtan önce turu geçmek için gol atmamız gerektiğini biliyorduk, şimdi o golü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda atmamız gerekiyor. Taraftarlarımız ile birlikte bütün şansımızı zorlayacağız."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)