BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBilic nasıl ilk 11 oluşturacak?----

Bilic nasıl ilk 11 oluşturacak?

Bilic nasıl ilk 11 oluşturacak?
02 Mayıs 2015 - 07:27 www.finansgundem.com

Beşiktaş'ın hocası, Veli'nin sakat, Serdar ve Necip'in cezalı olması yüzünden ilk 11'ini oluşturmakta çok zorlanıyor

Siyah-beyazlı teknik adam, Trabzonspor deplasmanında sağ bekte İsmail’e görev verirse Sivok, Motta, Atiba, Sosa ve Demba Ba’yı ilk 11’de kullanabilecek. Savunmanın sağında Daniel Opare’nin yer alması halinde ise aralarında Senegalli golcünün de yer aldığı yabancılardan biri kulübeye çekilecek.
 
Trabzonspor deplasmanında şampiyonluk yolunda çok kritik bir sınav verecek olan Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Slaven Bilic, omzundaki sakatlığı süren Veli Kavlak’ın dünkü antrenmanda da yer almaması nedeniyle kara kara düşünmeye başladı. Veli’nin sakat, Serdar ve Necip’in cezalı olması yüzünden kontenjanı açısından sıkıntı yaşayan Hırvat hoca, hangi yabancıyı kulübeye çekeceğine bir türlü karar veremedi.

Kurmaylarıyla durum değerlendirmesi yapan Slaven Bilic çeşitli alternatifleri masaya yatırdı. İşte Bilic’in aklındaki formüller:

1 Sivok’un yerine Atınç’ı oynatarak yabancı kontenjanında elini rahatlatmak isteyen Slaven Bilic böylece Atiba’yı ön liberoda kullanabilecek. Serdar’ın yokluğunda ise Opare’yı sağ bekte oynatacak olan Hırvat hoca, Motta, Sosa ve Demba Ba üçlüsünden yararlanabilecek.

2 Sivok’u kesmek yerine sağ bekte Atiba’yı oynatmayı da ihtimal dahilinde düşünen Bilic, göbekte Tolgay ve Oğuzhan ikilisini oynatmayı da planları arasında tutuyor. Siyah-beyazlı teknik adam böyle bir kurguda da Sosa ve Demba ikilisini oynatabilecek.

3 Sakatlığı tamamen geçmese de İsmail Köybaşı da Bilic’in bir başka jokeri. Hırvat hoca, İsmail’i sol bekte oynatması durumunda Motta’yı, sağ bekte oynatması durumunda ise Opare’yi kesebilecek. Böyle bir kurguda Bilic, Atiba’yı ön liberoda Sosa ve Demba Ba’yı yine hücumda görevlendirecek.

4 Bilic’in aklındaki diğer plan ise Demba Ba’nın yedeğe çekilmesi. Senegalli oyuncunun formsuzluğu, Cenk Tosun’un son maçtaki golünü göz önünde bulunduran Bilic, Demba Ba’yı kulübeye çekerse diğer mevkilerde çok daha rahat hareket edebilecek.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)