BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBilic futbolcularını cezalandırdı----

Bilic futbolcularını cezalandırdı

Bilic futbolcularını cezalandırdı
24 Ağustos 2013 - 12:14 www.finansgundem.com

Beşiktaş'ın teknik direktötü Bilic Tromsö maçı sonrası futbolcularını cezalandırdı...

Bilic, Tromsö dönüşü eve gitmeyi uman futbolcuları “Kayseri’de de sürpriz yaşamak istemiyorum” diyerek doğruca Ümraniye’ye götürüp idmana çıkardı.
Avrupa Ligi play-off ilk maçında Norveç ekibi Tromsö’ye 2-1 kaybeden Beşiktaş’ın teknik direktörü Slaven Bilic, oyuncularını İstanbul’a dönüşte idmanla cezalandırdı. Dün sabahın erken saatlerinde İstanbul’a dönen oyuncular izin beklerken yenilgiye sinirlenen Bilic, “Erciyes maçı öncesi bir kötü sürpriz daha yaşamak istemiyorum” dedi. Saat 06:30’da İstanbul’a ayak basan siyah beyazlılar 5.5 saat sonra Ümraniye’de idmana çıktı.
TOLGA ZENGİN’İN BALDIRINDA ÖDEM
BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde basına kapalı olan 1.5 saatlik ceza idmanında Tromsö’de forma giyen futbolcular streching yaparken diğerleri mini kale maç yaptı. İdmana tedavisi süren Holosko ile Tromsö maçında sol baldırında darbeye bağlı ödem oluşan kaleci Tolga katılmadı. Uğur ve Ömer ise özel programlarını sürdürdü. Mustafa Pektemek de tedavi sonrası salonda çalıştı.
‘SUNİ ÇİM TOP YAPMAMIZI ENGELLEDİ’
ÖTE yandan maç sonrası mazeretlere sığınmayacağını söyleyen Bilic, yine de sahadan şikayet etti. Başkan Orman ve yöneticilerle sohbet eden Bilic, “Rakibimizin suni çim sahası tüm toplarımızı ve pozisyonlarımızı olumsuz etkiledi. En teknik oyuncularım adım bile atamadı. Topla oyun kuramadık. Rövanşta hata yapmayacağız” dedi.
Orman rapor istedi
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Futbol Komitesi Üyesi Ahmet Kavalcı ve Futbol Genel Direktörü Önder Özen’den Tromsö yenilgisinin nedenlerine dair bir rapor istedi.

 
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)