BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBilic: Eskişehirspor galibiyeti hak etti----

Bilic: Eskişehirspor galibiyeti hak etti

Bilic: Eskişehirspor galibiyeti hak etti
23 Şubat 2015 - 02:36 www.finansgundem.com

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Eskişehirspor maçının ardından açıklamalarda bulundu

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Eskişehirspor'u tebrik ederek, "Kazanmayı hak ettiler" değerlendirmesinde bulundu.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, 1-0 kaybettikleri maça iyi başladıklarını ve pozisyonlar bulduklarını anlatan Bilic, şansız bir şekilde geriye düştüklerini dile getirdi.

"Bu senaryoyu öngörebiliyorduk"

Slaven Bilic, ikinci yarı yorgunluk belirtilerinin ortaya çıktığına işaret ederek, "Maç öncesinde bu senaryoyu öngörebiliyorduk. Liverpool deplasmanından sonra en zor deplasman maçına çıktık. Bu zor koşullarda kazanmak için gereken enerjiyi ortaya koyamadık" diye konuştu.

Maçı kaybetmelerinin nedeninin rotasyon olmadığını savunan Slaven Bilic, şunları kaydetti:

"Maçı kaybettiğimiz için bir teknik direktörün bazı yanlış seçimler yaptığını söyleyebilirsiniz. Bugünkü maçı kaybetmemizin nedeni rotasyon değil. Bu akşam oyuncularla ilgili yaptığımız değişikliklerin sebebi rotasyon değildi. Liverpool maçından oynamayan, süre alamayan bazı oyuncuları kullandık. Takımın buradaki seviyesini ve direncini mümkün olduğu kadar yüksek tutabilmekti."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)