BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBilic, Emre ile tartışma için ne dedi----

Bilic, Emre ile tartışma için ne dedi

Bilic, Emre ile tartışma için ne dedi
23 Mart 2015 - 00:00 www.finansgundem.com

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Fenerbahçe derbisinin ardından açıklamalarda bulundu

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, 1-0 kaybettikleri Fenerbahçe derbisinin ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, "Kaybetmeyi hak etmedik" dedi.

Slaven Bilic'in maç sonu ilk açıklamaları şöyle:

"Hayal kırıklığı yaşıyoruz. Kaybetmeyi hak etmedik. Buradan puan çıkarabilirdik. İkinci yarıda kazanmaya yakın olan taraftık. 4 tane net pozisyon yakaladık. Rakip hücumu bırakmışken hızlı hücumdan gol attı. Böyle ucuz bir gol yememeliydik. Rakibimizle aramızı açabilirdik. Şimdi takımlar birbirine çok yakın. Oynanacak dokuz maç var. Heyecanlı olacak."

Fenerbahçeli Emre Belözoğlu ile yaşadığı tartışmayla ilgili de konuşan Bilic, "Emre'ye kötü bir hareketim yok. Emre ile ilgilenmiyordum. Fenerbahçeli oyuncular ve yedek kulübesindekiler bizim alanımıza gelmeye başlayınca hakeme rakip oyuncuların alanımızdan çıkmalarını istediğimi söyledim. Oyuncularımıza baskı yapmaları doğru değil dedim" diye konuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)