BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBilic Beşiktaş'tan ayrılıyor mu----

Bilic Beşiktaş'tan ayrılıyor mu

Bilic Beşiktaş'tan ayrılıyor mu
18 Mayıs 2015 - 22:21 www.finansgundem.com

Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic, Torku Konyaspor maçı sonrasında çarpıcı açıklamalarda bulundu

Torku Konyaspor'a 1-0 mağlup olan Beşiktaş şampiyonluk yarışına havlu attı. Teknik direktör Bilic, mücadele sonrası, "Bütün sorumluluğu üzerime alıyorum. Yönetimle oturup konuşacağız. Bütün niyetim burada kalmaktı ama bu şimdi mümkün olur mu? Bunun mümkün olacağını sanmıyorum" dedi.

Bilic: "Tüm sezonun değerlendirmesini burada yapmak doğru olmaz. Gayet iyi bir sezon geçirdik son 10 güne kadar. Bugün bazı fırsatlar yakaldık. Belki öne geçebilsek farklı bir maç olacaktı. Tabiki de çok büyük hayal kırıklığı yaşıyorum. Bu insanın sinirin bozan bir durum. Gerçekten taraftarlar ve takım için oldukça üzgünüm. 

İSTİFA GİBİ SÖZLER    
Başka hiç bir takımla görüşme yapmadım. Bütün söylenenler asılsız. Bütün niyetim burada kalmaktı. Şimdi bu mümkün olur mu? Bunun mümkün olacağını düşünmüyorum. Bütün sorumluluğu üzerime alıyorum. Yönetimle oturup tekrar konuşacağız.

Benim ellerimde değil burada kalmak. Son bir haftada yaşadığımız kayıpların sorumluluğunu üzerime alıyorum. Türkiye'de işlerin nasıl yürüdüğünü gayet iyi biliyorum. Gelecek sezon Beşiktaş'ı çalıştıracağımı düşünmüyorum. Bana böyle bir şans verileceğini düşünmüyorum. Profesyonle bir iş yapıyorum İki maçımız daha var. Yönetimle oturup görüşeceğiz."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)