BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBilic: Artık İngiliz istemiyoruz----

Bilic: Artık İngiliz istemiyoruz

Bilic: Artık İngiliz istemiyoruz
26 Şubat 2015 - 23:45 www.finansgundem.com

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic Liverpool zaferinin ardından önemli açıklamalarda bulundu

Liverpool zaferi sonrasında yayıncı kuruluşa maçı yorumlayan Beşiktaş'ın Hırvat teknik direktörü Slaven Bilic, penaltı atışları öncesinde neredeyse bütün oyuncuların kendisine gelerek penaltı atmak istediklerini söyledi ve "Bu özgüvenin ve takım olmanın göstergesidir" dedi. Bir sonraki turda kendisinin de futbolculuk yıllarında formasını giydiği bir diğer İngiliz ekibi Everton'ın çıkma ihtimali sorulduğunda ise Bilic ilginç bir yorum yaptı: "Artık İngiliz takımı istemiyorum... Yeter..."

İşte Slavben Bilic'in açıklamalarından satır başları;

"Liverpool gibi bir takıma karşı kazanmak için oyun planına sadık kalmanız lazım. Öndeki hızlı oyuncularına karşı oyun kalıbına sadık kalmalydık. Arsenal ve Tottenham'a karşı bunu uygulamıştık. İngiltere'deki Liverpool maçında da bunu yapmıştık ancak orada yapamadığımız top ayağımıza geldiğinde cesur olamamaktı. 

Bugün ise ilk yarı sıkı maç oldu. 2. yarı ise gerçekten baskıyı arttırdık ve golden sonra da işin açıkcası maçı haketmiştik.

Penaltı atışlarından önce oyunculara şunu söyledim, bu turu kaybetseniz de bu tur siz hakettiniz. Sakın omuzlarınızda olumsuz bir yük hissetmeyin. Ayrıca neredeyse bütün oyuncularım bana gelerek penaltı atmak istediklerini
söylediler. Okul çocukları gibiydik. Bu yüksek bir özgüveni ve takım olmayı da gösteriyor.

Kişisel başarı ya da kulüp başarısı diye bir ayrım yapmamak lazım. Bu, kulüp için bu çok önemli bir başarı. Bu sezon Arsenal'e elendik ama iyi bir performans ortaya koyduk. Belki de UEFA'nın favorisi Liverpool'u eledik. Artık önümüzdeki maça bakacağız. Balıkesir maçına odaklanacağız. Bazıları ne derse desin önceliğimiz Türkiye ligidir. Avrupa Ligi evet bizim adrenalimizi yükseltiyor ancak önceliğimiz kendi ligimiz.

Taraftar gerçeten inanılmazdı. İç saha maçlarında neden büyük bir taraftar desteği alamadığımızı anlamıyorum. Bu galibiyette taraftarın büyük etkisi var. Takımın koşmasından, mücadelesine kadar taraftarın etkisi var.

Artık İngiltere takımı istemiyoruz... Yeter..."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)