BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBilecik'te ormanlık alanlara giriş yasağı----

Bilecik'te ormanlık alanlara giriş yasağı

Bilecik'te ormanlık alanlara giriş yasağı
21 Temmuz 2022 - 02:15 www.finansgundem.com

Bilecik Valiliği, artan hava sıcaklıklarının yangın riskini yükseltmesi nedeniyle il genelindeki tüm ormanlık alanlara yapılacak girişleri 31 Ağustos'a kadar yasakladı

Bilecik'te ormanlık alanlara girişler 31 Ağustos'a kadar yasaklandı. Bilecik Valiliğinden yapılan açıklamada, meteorolojiden alınan son bilgiler çerçevesinde hava sıcaklıklarının yükseleceği, rüzgarın kuvvetli etki göstereceği ve bu durumun orman yangını riskini artıracağı belirtildi.

Açıklamada, Bilecik Orman Yangınlarıyla Mücadele Komisyonu tarafından yapılan değerlendirmelerle kent genelinde tüm orman alanlarına girişlerin 31 Ağustos tarihine kadar yasaklandığı kaydedildi.

31 AĞUSTOS'A KADAR YASAKLANDI

Kent genelindeki tüm piknik ve mesire alanlarında ateşli piknik yapılmasının da 31 Ağustos'a kadar yasaklandığı aktarılan açıklamada, "Bu tedbir ve yasaklara uymayanlar hakkında 6831 Sayılı Orman Kanunu, 2872 Sayılı Çevre Kanunu, 5271 Sayılı Türk Ceza Kanunu, 5326 Sayılı Kabahatler Kanunu gereği işlem yapılmasına karar verilmiştir." ifadesi kullanıldı.

İzmir'de orman yangını

 

Karaman'da orman alanlarına girişler yasaklandı

 

Antalya'da çıkan orman yangını söndürüldü

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)