BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBilal Erdoğan’ın avukatından açıklama!----

Bilal Erdoğan’ın avukatından açıklama!

Bilal Erdoğan’ın avukatından açıklama!
19 Şubat 2016 - 08:01 www.finansgundem.com

Bilal Erdoğan’ın avukatı Trombini, Bologna Savcılığı'nda müvekkili hakkında açılan soruşturmanın asılsız suçlamalara dayandığını söyledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın İtalyan avukatı Giovanni Trombini, şikayet üzerine müvekkili hakkında açılan soruşturmanın temelsiz iddialara dayandığını ve Erdoğan'ın tüm mali hareketlerinin şeffaf ve yasal olduğunu bildirdi.

Trombini, yolsuzluk ve borçlarını ödememesi nedeni ile hakkında yakalama kararı bulunan işadamı Hakan Uzan'ın başvurusu üzerine Bologna Savcılığı'nın Bilal Erdoğan ile ilgili soruşturma açmasını değerlendirdi. 

Trombini, İtalyan basınına yaptığı açıklamada, "Müvekkilim pek çok defa kara para aklama varsayımıyla herhangi bir ilgisi olmadığını, tüm ekonomik ve mali faaliyetlerinin şeffaf ve yasal olduğunu belirtmiştir. Yöneltilen suçlamalar tamamen asılsız" dedi. 

Müvekkiline yöneltilen suçlamaların Floransa'daki bir avukat tarafından yapıldığını dile getiren Trombini, "Türk hükümeti aleyhine yayın yapan bir Twitter hesabından paylaşılan bilgilere dayanıyor. Soruşturma, gizlilik çerçevesinde yürütülüyor" ifadelerini kullandı. 

Trombini, bugün itibariyle soruşturmanın kapsamını tam bilmemekle birlikte Bilal Erdoğan'ın belirttiği gibi, ortada en ufak bir kanıtın olmadığını vurguladı. 

Avukat Trombini, müvekkili Erdoğan'ın sadece doktora eğitimine odaklanmak için Bologna'da bulunduğunu, doktorasını tamamladıktan sonra İstanbul'a döneceğini kaydetti.
ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)