BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBilal Erdoğan'dan 'dış mihrak' yorumu----

Bilal Erdoğan'dan 'dış mihrak' yorumu

Bilal Erdoğan'dan 'dış mihrak' yorumu
03 Nisan 2015 - 15:02 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan gazetecilerin gündemle ilgili sorularına, "Bunlar bizim gündemimiz olmamalı. Biz, milli birliğimizi, kardeşliğimizi bozmaya yönelik ucu nerede olduğu belli olmayan hep böyle dış mihrakların Türkiye üzerinde oynadığı oyunların bir parçası olduğu aşikar" dedi. Sonrasında beraberindeki heyet ile birlikte atış alanına geçen Bilal Erdoğan, ’Ya Hak’ diyerek okları hedefe gönderdi.

Okmeydanı Okçular Vakfı bünyesinde kurulan Türk Osmanlı Geleneksel Ok ve Yay Atölyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın katıldığı törenle hizmete açıldı.    

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Beyoğlu Belediyesi’nin birlikte yürüttüğü çalışmalar sonrasında kullanıma açılan Okmeydanı Okçular Vakfı bünyesine Türk Osmanlı Geleneksel Ok ve Yay Atölyesini de ekledi. Sabah düzenlenen basın toplantısın ardından gerçekleşen atölye açılışına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okçular Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Haydar Ali Yıldız yine Vakıf Üyesi Hüseyin Topbaş katıldı. Sonrasında beraberindeki heyet ile birlikte atış alanına geçen Bilal Erdoğan, ’Ya Hak’ diyerek okları hedefe gönderdi.

"UNUTULMAYA YÜZ TUTAN SPORU YENİDEN CANLANDIRMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Unutulmaya yüz tutan okçuluk sporunu yeniden canlandırmak istediklerini ifade eden Bilal Erdoğan, "Burada kurduğumuz atölyemizde hakikaten tarihe geçen, tarihin en iddialı Osmanlı’nın okçuluk yayının organik metotlarla yapılmasının, yeniden yapılması, yeni ustaların yetiştirilmesi için vazife gösterecek. İnşallah Osmanlı yayını yeniden hayata geçireceğiz. Ata sporumuzu orijinal ekipmanımızla buluşturacağız ve okçuluğa, geleneğimize, tarihimize hizmet etmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

"GELECEĞİN TÜRKİYE’SİNİ GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE İNŞA EDECEĞİZ"

Daha gazetecilerin gündemle ilgili sorularını yanıtlayan Bilal Erdoğan, "Bunlar bizim gündemimiz olmamalı. Biz, milli birliğimizi, kardeşliğimizi bozmaya yönelik ucu nerede olduğu belli olmayan hep böyle dış mihrakların Türkiye üzerinde oynadığı oyunların bir parçası olduğu aşikar. Bu işleri inşallah sağduyuyla birlikte durarak bu şekilde kardeşlikle muhabbetle bitireceğimizi düşünüyorum. İnşallah spor da bunun önemli araçlarında birisi olacaktır. Moralimizi bozmayacağız. Özgüvenimizi arttıracağız ve geleceğin Türkiye’sini inşallah çok güçlü bir şekilde inşa edeceğiz. Bütün bozguncuların art niyetlerine hepsine karşılık olarak" diye konuştu.
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yorumcu04 Nisan 2015 10:47

    bakın yorumsuz veriyorum. anlayan beri gelsin: "Biz, milli birliğimizi, kardeşliğimizi bozmaya yönelik ucu nerede olduğu belli olmayan hep böyle dış mihrakların Türkiye üzerinde oynadığı oyunların bir parçası olduğu aşikar"

  • Ali Ergül03 Nisan 2015 15:18

    Türkiye bu çocuğa kaldıysa işimiz zor. Anlamada sıkıntı çekiyor.