BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBiden'ın başını ağrıtacak haber! Skandal ortaya çıktı----

Biden'ın başını ağrıtacak haber! Skandal ortaya çıktı

Biden'ın başını ağrıtacak haber! Skandal ortaya çıktı
12 Kasım 2020 - 12:13 www.finansgundem.com

ABD'de başkanlık seçimlerinin resmi olmayan sonuçlarına göre Demokrat aday Joe Biden yeni başkan oldu. Biden'ın 20 Ocak'ta göreve başlaması beklenirken İngiliz Daily Mail gazetesi çok konuşulacak bir habere imza attı.

Joe Biden, Cumartesi gecesi, 2020 ABD Başkanlık seçimlerini kazandığını duyurduktan sonra, torunlarından altı tanesini sahnede karşıladı.Aralarında eksik olan, Biden'ın oğlu Hunter Biden'ın striptizci Lunden Roberts'tan olan ve utançla reddedilen iki yaşındaki kızı Navy Joan Roberts'tı.


Çocuğun adı, cinsiyeti ve konumu şimdiye kadar bir sır olarak kaldı, ancak İngiliz gazetesi Daily Mail, yaptığı özel haberde onun Arkansas'ın kırsal bölgelerinde mutlu bir şekilde büyüdüğünü ortaya koydu. Roberts'ın mahkeme dosyalarına göre, iyileşmekte olan bir uyuşturucu bağımlısı olan Hunter Biden, evlilik dışı ilişkisinden olan kızı Navy Joan ile hiç tanışmadı ve fotoğrafını hiç görmedi: Hatta iddiaya göre Hunter Biden, kendi çocuğunu bir dizi fotoğraf arasından teşhis bile edemedi.

Biden ailesi, adı daha önce de skandallara karışan Hunter'ın kızı hakkında hiç konuşmadı ve açıklama yapmadı. Ancak Navy Ağustos ayında doğum gününü kutlayıp iki yaşına geldiğinde, Roberts'ın kız kardeşi Randi Jo, Facebook'ta Navy Joan'ın nadir bir fotoğrafını yayınladı. Roberts ve Hunter, Washington, D.C.'de Lunden'in çalıştığı bir striptiz kulübü olan Mpire Club'da tanıştıktan sonra 2017'nin sonlarında kısa bir ilişki yaşadılar.

Navy Joan 2018 yılının Ağustos ayında dünyaya geldi ve Roberts, Mayıs 2019'da babalık testi ve çocuk nafakası başvurusunda bulunana kadar bir sır olarak kaldı.50 yaşındaki Hunter Biden'ın gizli aşk çocuğunun, Melissa Cohen ile evlendikten günler sonra ortaya çıkması da 2019 yılında gazete manşetlerine taşındı.

Avukat ve yatırım danışmanı olan Hunter, ilk önce Navy Joan'un kendisinden olduğunu inkar etti ancak Kasım 2019'da babası olduğunu kanıtlayan bir DNA testi yaptırmak zorunda kaldı. Avukat ve yatırım danışmanı olan Hunter, ilk önce Navy Joan'un kendisinden olduğunu inkar etti ancak Kasım 2019'da babası olduğunu kanıtlayan bir DNA testi yaptırmak zorunda kaldı.

Daily Mail gazetesi, Lunden Roberts'ın avukatı Clint Lancaster ile iletişime geçti ve müvekkilinin durumuyla ilgili bilgi aldı. Lancester, "Size Lunden Roberts'ın gayet iyi olduğunu ve çocuğun da sağlıklı, sevimli, güvende ve çok mutlu olduğunu ayrıca çok sevildiğini doğrulayabilirim." ifadelerini kullandı.

Biden’ın kampanya sözcüsü, Daily Mail'in, 2012'de ABD Başkanlığı'nı devralacak olan Joe Biden'in yedinci torununu kabul etmesi konusunda yorum talebine yanıt vermedi.

Joe Biden başkanlıktan ne kadar maaş alacak?

 

Biden'in danışmanının korona için kapanma önerisi

 



YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)