BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBiden’dan maske uyarısı----

Biden’dan maske uyarısı

Biden’dan maske uyarısı
13 Şubat 2021 - 08:41 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Joe Biden, korona virüsü salgınıyla ilgili vatandaşlarını uyardı. Biden, milyonlarca hayat kurtarmak istiyorlarsa 2022 yılına kadar maske takmak gerektiğini söyledi

ABD Başkanı Joe Biden, korona virüsü salgınına ilişkin kritik açıklamalarda bulundu. Biden, maske takmanın önemine vurgu yaparak ülkesinin hala korona virüsü salgınının pençesinde olduğunu belirtti.

En çok önem verdiği şeylerin başında maske takmanın geldiğini belirten Biden, 2022’ye kadar maske takılmasının milyonlarca hayat kurtaracağını ifade etti.

500 BİNE İLERLİYORUZ
Biden, yaz aylarına kadar 300 milyon ABD vatandaşına yetecek kadar aşıya sahip olacaklarını duyurdu. Biden, “2021 Ocak, yaşadığımız en ölümcül aydı. 100 bin vatandaşımızı kaybettik. Önümüzdeki ay 500 bin cab kaybını geçme yolundayız. Ortaya çıkan yeni mutasyonlar muazzam zorluklar yaratıyor ve maske takmak hala hayat kurtarmak için yapılacak en kolay şey. Herkesin maske takmasına ihtiyacımız var” dedi.

OKULLARIN AÇILMASINI İSTİYOR
Göreve geldiği ilk 100 günde verdiği en önemli sözler arasında maske ve okulların açılması gösterilen Biden, ABD Hastalıkları Kontrol ve Önleme Merkezi’nin (CDC) yayınladığı yeni önerileri de yorumladı. CDC’nin maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uygun olarak okulların yeniden açılması önerisini destekleyen Biden, “Şu ana kadar okulların güvenle açılması için elde edilen en önemli bilimsel sonuç” dedi.

Öğrencilerin kredi borcu 5.5 milyar liraya ulaştı

Japonya Pfizer aşısına yeşil ışık yaktı

Trump'ın azil yargılamasında oylama günü

Yargıtay'dan kredi kartı limitleri için kritik karar

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)